Fullmåne i kräftan och månförmörkelse..

Jag har nästan drunknat i mina känslor ett tag nu.. och kunde som inte förstå va tusan det är som händer..men så kom jag på att jag måste kolla upp detta med månen och vips så klarnade allt…

Googlat Astrobloggen—-

På fredag kväll blir månen full i Kräftans tecken kl 20:21. Merkurius befinner sig då i en exakt konjunktion med Solen vilket gör detta ännu mer kraftfullt. Samtidigt är detta också en månförmörkelse  vilket är oerhört betydelsefullt för oss alla. (Eklips är ett annat ord för förmörkelse).

Dagen därpå under lördagen vänder Uranus direkt! Tjoho! Där träder vi in i en av dessa tider när inte en endaste rackarns planet är retrograd och för en tid känns livet bara som en curlad bana. Allt bara rasslar på. Vi vanliga dödliga kommer att uppleva detta som en superstark fullmåne helt enkelt – vilket inte heller går av för hackor.

ta fram alla kristaller för att kunna ladda dem i månljuset av fullmånen..

Detta är också årets absolut mest kraftfulla tillfälle att göra magi, ritual, bön eller kontemplation. Seanser, spådom och klarsyn främjas också. Och.. se inte detta bara som en dag. Fredag, lördag och söndag är alla maxade dagar och utmärkta att jobba på. Även om det är en fullmåne är de kringliggande energierna så maxade att det här är super för allt rikta in sina önskningar, avsikter och drömmar om det nya året…

Jag måste verkligen tipsa er om att lyssna på podavsnittet hos HOLY CRAP där får ni jättefin information om hur speciell denna måne i kväll verkligen när.. helt GALET och vi som känner av månen vi känner verkligen av den kan jag lova… det hjälper ju inte att en är en kräfta..

Det har verkligen varit en kämpig tid som kulminerar nu.. så det ska bli skönt när energierna lugnar ner sig lite.. men självklart ska jag passa på att ladda alla mina kristaller med denna fantastiska månenergi som är nu..

Just denna kombination på himlavalvet med kräftan och stenbocken.. sol och måne.. har det inte varit sedan 1500-talet.. och precis allt kan hända..Det känns så himla läskigt men också spännande.. sist denna kombination var så spikade Luther upp sina teser… och om en väljer att se världen som jag gör så var det också starten till ett stort kvinnohat..

”Påven i Rom satte två av sina män att författa en bruksanvisning för att hantera häxor. Det blev en bok som hette Häxhammaren. Det har alltid varit förbjudet att framtvinga bekännelser genom tortyr. Undantaget var majestätsbrott. Det beslöts då att häxeri skulle anses vara majestätsbrott, det blev brott mot Guds majestät. Tortyr tilläts för att häxor skulle erkänna. Med tortyr kunde även oskyldiga erkänna. Det blev gammaltestamentliga regler för att bekämpa häxor. Martin Luther tog med sig denna syn in i reformationen. Våra svenska vasakungar tyckte likadant och därmed låg allt klart förjakten på häxor. Ärkebiskop Laurentius Petri bestämde 1561 att trolldom var gudsfönekelse.”

Så nu väljer jag att tänka positivt med metoo och allt som händer just nu.. jag tror att det den här gången kommer vara en kvinna som spikar upp teser och vi kommer gå mot en ljusare framtid igen.. Det är mitt hopp.. att vi kommer läka detta och få sluta cirkeln.. ja vi får se.. det väntar en spännande tid i iallafall..

Men ok då vill ni kanske läsa lite om kristaller också.. så klar.. men då vet ni att ikväll är det verkligen läge att ladda kristallerna.. jag brukar alltid börja att rena mina kristaller.. antingen i rinnande vatten eller  med rökelse.. den här gången tog jag vit salvia..

och sedan är det inte svårare än att lägga dom framme i månljuset.. jag brukar också alltid passa på att ställa fram flaskor med vatten så blir det både laddat av kristallerna och av månljuset..

det här är mina svenska kristaller.. jag tycker så otroligt mycket om dom.. och jösses vilken kraft dom innehar..tänk dom var kanske med där på 1500-talet när det börja pyra om oss kvinnor..

Och glöm nu inte bort att göra en fullmåne ritual för egen del.. kolla in min instagram så finns det massa olika ritualer i min storie.. kolla @annalenastolt

Själv har jag gjort en stor avslutande ritual för så mycket saker.. fantastiskt… ska avsluta detta genom att återvända till vatten som den kräfta jag är och bada i månen som är mitt tecken.. ska bli fin på så många sätt…det ska blir skönt att få avsluta och inte behöva drunkna i det hav av känslor som jag vaggats av en längre tid… men det är otroligt lärorikt att vara med det som är och våga stanna..att flyta på ytan.. att hitta platsen där mitt emellan.. så nu vet jag vad jag kunde ge åter till jorden och vad jag kan fortsätta leva med..

Hoppas ni får till en riktigt fin ritual nu när månen är så kraftfull.. missa inte detta…

Kram

 

 

 

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *