Snart 2020.. vart tar tiden vägen..

Snart 2020.. kan knappt tro det..

Jag har som inte hunnit med alls.. se här bara.. bilder från 2017.. klänningen var så himla fin, men den är nu ett minne blått..

Kan inte riktigt förstå att jag sålde den här klänningen.. åhh så dumt.. men det är lätt att vara efterklok..

Men ni då.. har ni planer inför 2020.. detta är ju inte bara nå litet som händer utan slutet på detta decenniet.. Vad ska du manifestera för 2020 och vad behöver du inte ta med dig in i det nya året.. ge dig lite tid och fundera på det idag..

För er som inte brukar göra några ritualer så kan jag berätta kort vad jag kommer gör inför 2020.. jag brukar först sitta i stillhet.. rena platsen med passande örter.. sedan skriver jag.. ta bara pennan mot pappret och skriv.. tänk inte utan låt det bara flöda.. till en början kanske det känns konstigt men låt det bara vara.. tillslut så kommer du in i det..

Kan vara bra att sätta en timer.. ca 5 minuter räcker. Jag läser inte vad jag har skrivit utan jag viker ihop det och sparar det till ett senare tillfälle.. längre in i året eller till nästa nyår.. det beror på.. Sedan så gör jag det som jag älskar mest… manifesterar i rörelse… på med musik och rör på kroppen… sänd ut till universum det du vill uppnå eller dra till dig eller vara tacksam över.. du väljer men manifestera det i kroppen… heeeelt fantastiskt är det!

i år ska jag för först gången också lägga en års läsning med mina tarokort.. ska bli spännande..

Hoppas att detta ger er lite inspiration till att göra en liten ceremoni till nyår.. tycker att det är viktigt att starta det nya året på ett bra sätt.. för alltså 2019.. jag är så jäkla klar med dig!

Ha det så fint så får vi ses om det ramlar in något nyårs inlägg här eller om vi ses nästa år.. hur som så får ni alla ha det så fin..

Kram och Gott nytt år!

 

Taggat , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *