Det var länge sedan…sommaren genom mobilen..

Jösses va länge sedan det var jag bloggade.. kommer knappt ihåg hur jag manövrerar i wordpress.. så vi får se hur det här går…

men tusan va det hänt grejer.. jag har som inte bloggat sedan i maj.. ni är många som undrat när det kommer nya inlägg.. men tyvärr.. det är lite så här med den här bloggen.. den kommer sist.. men jag ska ta mig i kragen och göra några inlägg.. för fota det gör jag.. och här kommer lite bilder ur mobilen från sommaren..

Vårat vardagsrum har blivit klart.. tusan så fint det blev.. kommer mer bilder jag lovar.. och så ser ni ju på väggen där också.. nytt konstverk från en av mina favorit konstnärer..

tusan vad svårt det var att få till det med ram.. men det gick.. och kommer nog ett blogginlägg om hela alltet senare.

sen har jag varit iväg till Gällivare också.. och hittat mig själv i nattblomman..

Det blev som klart där och då vad jag ska bli när jag blir stor.. spännande tider kommer.. men jag ska självklart göra ett inlägg om min vistelse i Gällivare.. skulle åka tillbaka i morgon om jag fick..

sen kom sommaren med buller och bång..

vi ville inte åka hem.. Halmstad du är fantastisk..

och jag provade Breathwork med Michelle Baker och det var galet bra! Ni ser ju på bilden..

Vi hann med en massa olika slott och museer också.. alltså jag kommer blogga om allt.. jag lovar… och ja en till sak som jag ska blogga om som jag helt missat att jag missat att blogga om är den fantastiska workshopen Shakti yoga and sensuell awakening for Woman.. så fantastiskt underbart..

 

Tillslut välkomnade vi hösten.. ja sensommaren i allafall.. som jag längtat ändå..

och kantareller.. skogens guld.. visst kallas det så..

och ja en till rolig sak vi han med i sommar.. avmaska oss.. det var ju spännande..

och sedan har jag börjat komma in i min kristallhealing.. har givit några sessioner och det har verkligen gått jättebra..

och sedan har jag ju hängt mycket på Satya yoga Knivsta så klart.. fantastisk kvinnocirkel jag gick på.. den ska jag också blogga om…

och tatuerat mig.. det har jag också gjort.. ska snart iväg till Göteborg för en ny.. blir spännande. Hoppas bara jag hittar till tatuerar studion..

Ja hörrni det var en liten snabb blick från mobilen under detta lilla blogguppehåll.. jag lovar att jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här.. så med det sagt så ses vi snart här igen…

Kram

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *