Renoverar och rensar i röran…

Så äntligen så drar vi i gång igen..

Vi ska renovera vardagsrum och sovrum.. äntligen! Som jag har längtat.. har fixat med barnvakt och idag så ska vi slipa golv och grundfixa väggarna.. kommer bli helt galet fint.. är sååå trött på brunt golv och beige vävtapet..

Något som också är förbaskat bra när en ändå måste flytta runt alla grejer så har jag passat på att rensa ordentligt.. har kört mycket till välgörenhet och vissa saker ska iväg på loppis men sedan har jag använt Sellpy för första gången… alltså helt ärligt jag vet inte jag.. hopas verkligen inte att jag går back på att anlita Sellpy.. massa saker blev borttagna.. men vill du kan du ju kolla in i min butik Anna-Lenas Sellpy butik.

och sedan så fick jag någon kod som jag kan dela med er.. Bonus kod. Jag och ni får 50 kr vid er första försäljning.. ja som sagt jag får återkomma med recension om sellpy när jag har sålt något med dom.. och hoppas verkligen inte att det blir en förlustaffär för min del..har hört många som inte är så nöjda men vi får se..

En annan sak som är toppen att köpa begagnat så är det ju böcker.. jag gör ofta det om jag inte lånar på bibblan.. ett tips bara..

Mina diplom.. tusan va stolt jag är över dom.. men hörni glömde ju nästan.. jag har lite till försäljning på tradera också.. en klänning och fjol från FGL.. alltså har bara fått inse att jag har blivit lite för rund för dom.. så nu säljer jag dom.. ska hålla koll efter en större storlek.. älskar den kjolen och klänningen sååå mycket.. men jag är inte deras medium längre helt enkelt.. kolla Här

men nu måste jag avrunda för nu ska säng och soffor in i detta rum sedan så ska vi lämna barn hos mormor sedan iväg och hämta golvslip.. fantastiskt bra att det går att hyra verktyg och renoverings maskiner.. älskar att en inte behöver köpa allt.. hoppas ni alla får en fin lördag ni med och köp en massa lördagsgodis det är ni sååå värd!

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer till “Renoverar och rensar i röran…

 1. Jag skickade också massor till Sellpy. Tre stora påsar. Dom ratade helt nya saker. Vilker är lite märkligt för jag har köpt grejer från dom som varit i ganska Dåligt skick.
  Hoppas att du blir nöjd med din försäljning. Jag Blev inte rik, men garderoben blev städad.

  Hoppas att det går bra med slipNing av golv idag.
  //L

  1. ja ska bli spännande och se om jag säljer något.. vem vet..

 2. Jag står också i valet och kvalet att anlita Sellpy. Tänker att det kanske är bättre att båda skänka till välgörenhet… får invänta din recension.

  1. ja jag har några dagar kvar.. får se om något blir såld.. återkommer med recension.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *