Älskade lavendel..

I år har jag tänk att jag ska fylla hela min trädgård med lavendel.. och tidigare idag fick jag äntligen ner dom första i jorden…

och jag är så svag för dessa.. fjärilslavendel tror jag dom heter.. visst är dom underbara!

Tänk bara om några år va vackra dom kommer vara.. stora och buskiga.. men många bin och fjärilar.. om jag lyckas hålla dessa vid liv vill säga..

jag måste nog erkänna att jag är många saker men odlare.. gröna fingra.. nej det har jag verkligen inte.. jag måste ha växter som sköter sig själv… starka självständiga växter.. helt perfekt..

Men åhhh va jag hoppas på dessa.. ska försöka ta så god hand om dem som jag bara kan..

och vet ni.. jag tror nog våren har kommit.. vågar en tvätta undan barnens vinterkläder nu.. ja jag ska nog göra det.. men inte denna helg för då ska jag iväg på något heeeelt fantastisk som jag ser fram mot så otroligt mycket.. Shakti Yoga, Sensual Awakening & Sisterhood.. alltså ni hör ju.. kommer bli fantastisk.. och vet ni.. idag har jag anmält mig till något som är så otroligt fantastiskt att jag inte ens vågar tro att jag ska gör det.. men det ska jag.. men mer om det en annan dag för nu ska jag mysa med min sambo..

Kram

 

Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “Älskade lavendel..

  1. Haha, ibland häpnar jag över hur lika vi tänker 😀 Har precis samma trädgårdsplaner nämligen. Eller, har ju inte mkt till trädgård, men vill fylla hela rabatten på baksidan med just lavendel

    1. ja det är ju bästa blomman ju.. sköter sig själv, doftar gott, bra för bina och stressade mammor.. helt perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *