Snart är det påsk..

Ja ni som följer mig på Instagram ni vet ju att jag har tagit en paus därifrån.. jag är inne och kollar läget lite då och då.. men alltså tusan vad Instagram känns tråkigt..kommer aldrig något nytt.. bara samma  samma samma.. algoritm.. snark!

Jag har inte tid längre att sitta och skrolla.. och skrolla.. nej jag läser en massa.. sedan så är jag på mattan.. och känner så starkt att jag vill lära mig mer, lära mig grunderna.. tror jag har bestämt mig.. det får bli en utbildning..

och jag vet vilken.. men det verkar som om jag får vänta ett tag på att gå den.. men så får det bli.. det som ska komma till mig gör det.. visst är det så. Vad har ni stoppat i påskäggen då.. själv har jag unnat mig dessa yoga byxor..

Hittade ett helt perfekt par till mig på tradera.. ni vet allt finns second hand.. bara en har lite tålamod och inte bara klickar hem i all hast..vill ni ha ett bra tips på påskägg till barnen så gjorde jag detta inlägg förra påsken.. kolla HÄR och om ni vill ha tips på hur du färgar dina påskägg naturligt så har jag ett annat inlägg HÄR

Mina kära läsare som hänger kvar här på bloggen och väntar tålmodigt på blogginläggen som inte kommer så ofta.. en stooor påsk kram till alla er och tusan va fina ni är. Vad ni betyder mycket för mig ska ni veta…nu ska jag skriva färdigt detta blogginlägg sendan ska jag göra det sista småfixen i planeringen för min allra första kristallheling i morgon.. jo jag klarade min kurs.. jag ska berätta allt i ett alldeles eget inlägg men inte idag.. för det hinner jag inte..

Kram på er!

och vi ses kanske mer här än på instagram framöver….

Taggat , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *