Bloggen fyller 1 år…och Gott nytt år!!

Tänk va.. jag gjorde det.. jag har bloggat i ett helt år.. jag upptäckte det inte själv utan en av er läsare skrev till mig och grattade mig till ett år som bloggare… alltså TACK!! Jag skulle ju ha planerar detta och gjort ett stort maffigt blogginlägg med nu får bli lite mer spontant och mer som ett sammandrag över 2018…då jag helt missat detta och jobbade i helgen..

så lite snabbt så här på nyårsaftons morgons timmar… här kommer det… ett år med denna blogg…


Här började det.. med silvret.. jag gjorde en sån snygg webshop.. som alltid gapar tom men tanken var ju att verkligen satsa på detta och öppna en lite shop..kolla detta ”mitt silversmide” här hade jag verkligen tänk igenom det mesta och även anmält mig till en grundkurs i silversmide.. men den gick jag ju aldrig.. livet kom emellan..men tusan va snygga ringar jag har fått till i iallafall..


 
och lyckades få till några snygga halsband också..


Men vem vet.. kanske jag kommer igång igen.. det är ju jäkla roligt.. men ni vet jag gillar ju att utmana mig med nya saker så.. jag började också med att knyta lite kristaller i år….kommer ni ihåg ”Anna-Lena stolt silver.. eller Kristaller kanske..” Lyckan över att ha lyckats med att knyta en kristall… på det viset jag ville.. 

och jäklar va peppande ni va.. stort tack för det!

 

och sedan blev det bara mer och mer kristaller under året.. och en hel del olika tarokort och affirmations kort som ”The moon journal” , ”The Universe has your back deck” ,”Work your light oracle cards” och en av mina absoluta favoriter ”The wild unknown Animal spirit deck”

Sedan fortsatte jag också och tipsa er om hur en gör ”Att göra sin egen smudge” och vi började även lite med månen..

som intresserade många av er..”Nymåne ritual” tror jag ska ha med lite mer om månen i bloggen nästa år.. vad tror ni om det?

 

sedan kom det en en annan sak i mitt liv under 2018.. yogan… och gissa om jag är glad för det.. började hänga på det här stället.. Satya yoga och det har ändrat mitt liv.. är så otroligt tacksam för det..

Sen hände en grej till.. jag lärde mig att åka rullskridskor..”Att börja åka rullskridskor..” inte så jäkla bra kanske men.. jag tar mig fram i iallafall.. och lite ramp också.. sedan måste vi ju bara gå igenom en av mina absolut favorit kategorier här på bloggen.. BLOGG LOVE…

Jag har tipsat om mina absolut favorit personer i sociala medier här på bloggen… och här kommer dom igen.. ” Warginna”” Karin Björkegren Jones” , ”Anna Grundberg” , ”kattakvack” , och sist men inte minst ”Maja Warodell” in och kolla in dessa underbara kvinnor och hur dom inspirerar mig.. denna kategori kommer jag fortsätta med under 2019…

En annan kategori som jag drog igång för inte så länge sedan var Kvinnohistoria.. många av er gillade verkligen denna kategori.. mina absoluta favorit inlägga på bloggen är just dessa.. ”Kvinnodagen 2018” ,”Internationella dagen mot kvinnlig könsstympning 6 februari 2018” , ”Boktips om Häxprocesserna” ,”Lucia..ja hur var det nu med Lucia”

kolla in kategorien kvinnohistoria om du missat den.. jättebra tips på böcker du måste läsa under 2019! Sedan får vi ju inte missa kategorin Mitt hem.

 oj va ni gillar inredning och renovering..inte lika mycket som jag tror jag.. men dessa inlägg om just renovering och inredning är stora favoriter på bloggen… ”Att platsbygga ett skrivbord” och ”Ikea hack” är poppis som tusan och sedan ”Att klä om en soffa” är också populärt.. sedan så är ju alltid tavelväggen ett hett ämne.. ”Att skapa en snygg tavelvägg” , ”En helt ny tavelvägg””Vart har du köpt alla dina prints” sedan är det faktiskt kul att bara dokumentera hela renoveringen.. ”Renovering pågår” för en glömmer så lätt hur jäkla skruttigt vårt radhus var fån början.. men nu börjar det ta sig.. och under 2019 så ska vi äntligen göra köket..fatta va roligt! Ni hänger väl med…

sedan har jag tipsas om en himla massa saker.. som ”Bodyscrub på kaffesump” , ”Att torrborsta och bästa podd tipset” , ”Älskade barnböcker! Tips på dom bästa barnböckerna” , ”Finaste målarböckerna av Sarah Walsh” ,

 ”Recension av Hello glow” ,”Tvättnötter och miljövänligt sköljmedel” , ”Menskopp”,

 

alltså ni ser ju… finns så många fler tipsiga inlägg.. kolla in kategorin inspiration så finns nog allt där..

Så nu vill jag bara tacka er alla på andra sidan skärmen, tack att just du har hängt här med mig och vill läsa min blogg.. tack så otroligt mycket! Det betyder så mycket.. och jag hoppas att du får en fin nyårsafton och en fantastisk start på det nya året..själv sticker jag iväg till jobbet men ska fira kvällen ihop med familjen och ha vår årliga Pommacfest..

Ett riktigt gott nytt år till er alla.. 2019 blir grejer det!

Kram

 

 

 

Taggat , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Bloggen fyller 1 år…och Gott nytt år!!

  1. Tack rara. Det är så fint att få följa dig här på bloggen. En allkonstnär av rang är vad du Är. ?

    1. Tack tack tack fina du, dina ord sparar jag i hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *