Min stora svaghet.. det förbannade julpyntet…

Jag försöker ju inte konsumera så förbannat mycket.. inte nyproducerat i iallafall utan försöker ofta hitta det jag vill ha på second hand innan jag bara klickar hem något i all hast på nätet… men… och ett stort men….

vid jul så händer det något med mig.. julpynt, adventspynt.. asså jag går bananas.. kan som inte stå emot.. så vid ett jäkla svagt ögonblick kl 05.00 på morgonen när jag även hade ägglossning och blir helt hämnings lös.. då så klick klick.. jag klickade hem den…

den från svenskt tenn… den var Såå dyr…och jag måste säga att förväntningarna på svenskt tenns paketinslagning var ju höga.. så kommer paketet så här.. dom jobbar inte på den biten tydligen…

men det var sååå värt alla pengar.. den gör sig inte rätt på mina foton.. den är så otroligt vacker.. önsketrädet.. Jag resonerade i iallafall med migsjälv att denna kommer vi att ha i många år…

Jag har lova mig själv att köpa två julpynt per år som verklig är något som vi kommer använda år efter år..och med detta önsketräd så tänkte jag att vi skulle börja en ny tradition här hemma..

Jo till varje jul framöver så ska jag köpa tre hängen, ett var till barnen.

så kan dom varje år få hänga upp sin önskan..

är det inte fint…

Jag förstår ju att det kommer bli en av dom där tråkiga julklapparna som mamma och pappa tycker är roliga…

fast sen efter några år.. när dom är större så kommer dom kanske tycka att det är roligare.. när dom kommer ihåg alla deras önskningar och den dagen när dom är så stora så dom kanske har egna barn.. ja då kommer dom älska detta lilla träd som kommer vara överöst av hängen…

men vi börjar så här.. med ett tomt litet önsketräd.. så otroligt vackert…

kram

 

 

Taggat , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *