Alla helgonas dag…

Alla Helgonas dag firas alltid lördagen mellan 31 oktober och 6 november.. Det är en dag att uppmärksamma alla helgon och följs av alla själars dag på söndagen. Det är traditionellt den dagen en minns och hedrar sina döda närstående…

Jag tycker att det är så otroligt fin.. så jag bestämde att vi faktiskt borde fira och tänka på dom vi saknar lite mer.. att faktiskt hålla dom närmre.. även om dom inte är med oss längre..

så jag hittade en liten hylla på loppis och upp for den rätt i min snygga moodboard över köksplaneringen.. men jag kunde inte vänta…

så där sitter dom nu.. mormor och morfar.. som jag saknar er…

men nu kan jag minnas dom på ett lite lättre vis.. plocka sommarens sista blommor till mormor.. och småprata lite med morfar i förbifarten.. ganska fin om du frågar mig…

men en sväng till kyrkogården blir det sedan så ska jag iväg och fira min mamma som fyller 60 år.. hoppas ni alla får en fin alla Helgona helg och kom ihåg att krama om dom som fortfarande finns här..

Kram

Taggat , ,

1 kommentar till “Alla helgonas dag…

  1. Jättefint. Fantastisk hylla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *