Anna-Lena stolt silver.. eller Kristaller kanske..

Ni vet jag att jag har skapat en del i silver förut.. men inte så mycket just nu…men lusten för mina stena och kristaller har ju alltid funnits.. och silvret har som stoppat mig i mycket av det jag vill skapa.. som att stenarna inte kan upphettas och jag har inte tillgång till någon smedja eller någon som kan hjälpa mig och att limma på stenarna är för mig en dödssynd.. så… jag har börjat något nytt… jag har haft ett smycke i huvudet så länge… så som jag vill att det ska se ut..

så här jag jag suttit vid mitt andra skrivbord och knutigt små knutar och kollat på mängder av olika videos på youtube hur en knyter makrame..så en eftermiddag lyckades jag med mitt smycke!

så otroligt nöjd och glad att jag tillslut klarade det.. stenen sitter fast.. utan nått jäkla lim!

Jag tror jag tog sådär en hundra kort just på denna underbara lilla kristall…

ok ja nu ljuger jag.. kristallen är inte liten.. den är en big ass kristall som jag bara älskar! Jag har ju den turen att jag har ju samlat på mig en jäkla massa kristaller genom åren så jag har ju lätt ett litet lager som jag kan knyta upp… för ni är sååå många som hör av er och vill köpa… men ni vet jag är ju lite svår när det gäller det där med att sälja… är så rädd att mina grejer inte håller måttet så jag är lite rädd.. sen vete tusan om många av er förstår hur dyra såna här bergskristaller är… allafall så här stor.. och dom har en hel del power i sig…och jag har stora problem att skiljas från mina stenar… asså…

sedan så knyter jag en lite ögla längst upp… så smycket får ett fint avslut också.. så viktigt med detaljerna tycker jag..

men då använder jag faktiskt lim.. i ändarna på tråden jag klipper av.. så det inte repas upp.. många eldar av ändarna men jag vill inte föra eld till kristallen.. nej inte så bra så det blir limmade ändar.. men det är helt ok tycker jag..

alltså jag bara älskar dom… vad tycker ni… ska jag börja sälja dessa halsband? Jag kanske ska det.. tror det bara är jag som gör just såna här med öppen botten.. eller så gör massa människor där ute i världen det men jag för mycket i min bubbla… ja va tycker ni.. ska jag knyta upp ett gäng och sälja?

men hur det än blir så kommer jag fortsatt med mina älskade kristaller… och vet ni.. jag har hittat en utbildning som jag tror att jag måste gå.. ni vet när något kallar på en… jag har hittad den… men berättar om det en annan dag.. och så kan jag berätta om boken som ni såg i inlägget.. boken om månen.. jag tar det en annan dag… vi ses…

kram

 

Taggat , , , , ,

4 kommentarer till “Anna-Lena stolt silver.. eller Kristaller kanske..

  1. Jag Har kämpat i ett år med att få till öppen botten ? yet NO success.

  2. Jag älskar dina kristaller. Vill hA!! Och din blogg är superfin.

  3. Jag skulle kÖpa!!

  4. Jag skulle gärna köpa en. Underbara. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *