Pms och Lucia..

I morse la jag upp denna bild på Instagram och skrev en kort text om min förbannade pms som gör livet lite för jobbigt ibland..

och alltså tänk va många ni var som skrev kommentarer.. om att ni känner precis som jag.. är det inte helt otroligt egentligen.. vi kvinnor borde prata om dessa saker mer öppen..

bara sluta mörka när vi mår skit på grund av vår menscykeln.. bara helt iskallt svara.. nej tyvärr jag kan inte ta på mig mer jobb just nu för jag har pms och kommer inte få någonting gjort då min hormon nivåer inte fungerar normalt just nu.. men fråga mig igen vid ägglossning för då kan jag flytta himlen och berg på en eftermiddag..

ja jag överdriver såklart men jag tycker absolut att vi skulle må bra av att prata om det mer öppet för det gör faktiskt att en mår lite bättre.. en slipper i iallafall tro att en är ensam med alla känslostormar och konstiga tankar som kommer under pms.. men en grej jag gör som brukar stärka mig i dessa stunder.. då jag är fast övertygad om att alla hatar mig i dessa perioder så vänder jag mig gärna till döda ting.. som böcker.. och jag läser mycket om kvinnor och kvinnohistoria.. det stärker mig på nå vis.. jag hittade denna pärla på bibblan och gissa om jag tänker sluka denna bok efter att barnen somnat..

Nej hörni det är inte lätt att vara kvinna, mamma, sambo.. försöka räcka till alla..och att räcka till sig själv.. ibland är det jäkla svårt och det blir tusen gånger svårare när en har förbannad pms också..

Nu ska jag inte skriva mer då detta inlägg skrivs av min pms hjärna så nu får jag bestämt men vänligt säga till den att det räcker med tjat om detta idag.. imorgon kommer ett blogginlägg om denna fina kristall.. hoppas vi se då..

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *