Att jobba helg..

Kollar bara in här lite snabbt idag för att säga Hej…

Jag jobbar hela helgen och har självklart förinställt detta blogginlägg.. så jäkla fin funktion alltså..

för oss som bara hobby bloggar och har ett riktigt jobb som vi fysiskt måste gå till så skulle nog det vara omöjligt att kunna blogga om det inte var för dessa förinställda blogginlägg..  vet ni för ett tag sedan så vann jag en t-shirt från YOGIA och tusan va fin den är..kommer ett alldeles eget blogginlägg om det senare..

vet ni.. ja det gör ni ju ni som följt mig länge.. jag älskar ju stenar, mineraler, kristaller.. jag vill så arbeta med det på något vis.. alltså jag måste finna en väg att göra det.. och kvinnor.. kvinnors kraft.. att hitta sin urkvinna.. ja ni hör ju.. jag har som hittat en väg här i livet som jag tror jag måste börja vandra på.. ska bli spännande.. och hoppas att jag vågar följa den fullt ut. Jag har börjat vandra på den nya vägen lite smått..gick en kurs i att hitta min själsdoft.. en underbar kurs hos Bodish

 blev helt såld på dofter och doftljus.. och aromaterapi.. måste lära mig mer om det och om månologi och reki och massor.. jag vill lära mig massa saker.. känner mig så törstande efter ny kunskap just nu.. eller så kanske jag bara har hittat min väg och behöver fylla på med vissa saker för att jag ska bli den jag var förbestämd att bli.. kan det vara så… vem vet..

ska bli så spännande att se vart jag tar vägen leder mig… nej hörni nu ska jag avsluta detta inlägg om mina snurriga tankar.. för jag skulle ju bara in och säga Hej.. så Hej på er och hoppas att ni får en helt underbar lördag..

kram

Taggat ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *