Livets t-shirt från ecosphere.se

När jag var 7 år så tog min mamma med mig på bio och tittade på Dirty Dancing.. och jag kan ju milt säga att det har varit min favorit film sedan den dagen.. vilket också medför en del problem för mig då jag är super svag för merch från denna film… så jag kan knappt beskriva med ord denna otroliga lycka när jag hittade LIVETS T-SHIRT…

Låt mig presentera The Lift t-shirt från Dedicated… asså hallå hallå ser ni!!!! Hur snygg.. alltså hur snygg!!

så inte nog med att t-shirten är en dröm utan det är ju faktiskt en dröm rent miljömässigt också.. kan det bli bättre.. nej tror inte det..

organic cotton 100%  Jag brukar försöka låta att tipsa om kläder då jag inte tycker om den otroliga konsumtions hets som är.. verkligen sånt jäkla slit och släng..men den här t-shirten känns helt ok att tipsa om.. helt osponsrat… jag bara älskar denna t-shirt och allt från denna kollektion som dom tryckt upp med Dirty Dancing.. hade jag råd skulle jag köpa ALLT..

Jag köpte denna från en av mina absoluta favorit affärer.. då dom inte säljer skit utan faktiskt tar lite ansvar här i världen.. kolla in ECOSPHERE

Tror jag beställde denna i stl L.. men jag ska ju prompt kunna knyta mina tröjor.. känns ju helt konstigt om jag inte har en knut på tishan.. ja jag är ett barn av 80 talet.. det är bara så…

asså.. så snygg..

och kolla etiketten.. helt fantastisk.. och ja jag har sparat den i en liten låda..

Så det var ett litet tips från mig.. vet att denna t-shirt kanske är dyr för många men då tänker jag så här.. bättre att köpa en dyrare t-shirt som är 100% eko än att köpa 5 skit t-shirt som är Såå dåliga för allt och alla.. jag vet att det svider har själv en undersköterske lön så låginkomsttagare är ju jag också..men tusan alltså den är värd pengarna..något som jag försöker leva efter är ju ”buy less choose well”.. nepp nu ska jag ta och poppa lite popcorn så när jag hämtat tjejerna från skolan så blir det film.. gissa vilken…

Kram

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *