The Universe has your back deck…

Ok.. detta inlägg skulle jag ha gjort för ett tag sedan då det blev helt galet många som frågar massa frågor om vad det är för kort jag fotar.. och vad betyder det…

Jag använder många olika slags kortlekar.. affirmationskort, orakelkort.. förr använde jag mycket tarot men tycker det är lite för tungt för mig.. just nu i alla fall…

men så till denna kortlek som ni alla bara blev helt bananas över.. det är The Universe has your back Deck . Det är Gabby Bernstein som skapat denna utifrån hennes bok.. kolla in henne om ni inte har någon koll på vem hon är… ett tips från mig.

Jag gör så att jag tar ett kort när jag känner att jag behöver ett.. för att se om det stämmer överens med vad jag har mina energier eller om jag känner att jag kanske behöver komma vidare eller kanske tänka nytt i någonting.. ibland drar jag ett kort på morgonen för att sätta tonen för dagen.. det är många av er som frågar hur en gör med dessa kort.. alltså jag säger så här.. gör bara..det kan inte bli fel på något vis..

det här kortet drog jag den 9 september.. kan säga att det var det ända jag tänkte på hela dagen.. må det goda för oss alla segra..

Så här är den alltså till alla er som frågat och undrat.. The universe has your back Deck.

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *