Blogglusten har vaknat…

Ja jag vet.. det var länge sedan.. ni vet bloggen kommer som alltid på sista plats.. förstår att det kanske är frustrerade för er som följer bloggen… men tiden räcker som inte till..

 

Jag är nog ingen sommar bloggare helt enkelt..

Jag blir för varm.. har inte ro att sitta still.. måste vara ute och röra på mig. Men så fort höstens vindar drar in så lugnar även jag mig..

men fotografera det gör jag hela tiden.. ni som hänger med mig på Instagram vet ju att det rullar upp bilder ganska ofta…

och hur kan en låta bli.. alltså ser ni dessa underbara blommor.. helt otroligt vackra..

Jag lyckades inte med blommora alls i år.. men några få tappra blommor har kommit upp.. en av mina dahlia knölar fick jag att blomma och rosenskäran tog sig knappt… men jag är så glad över den lilla skara blommor som orkade upp i denna hetta vi har haft denna sommar..

Jag får ju en del mail och dm från er där ni undrar en massa saker.. jag måste erkänna att jag har tyvärr inte svarat på så många mail under sommaren som har rört bloggen.. jag har tagit total semester från min lilla plats här på nätet.. men jag lovar.. jag ska kolla igenom mailen och försöka komma ikapp med svart till er som mailat..

ni vet det blir ju lite så ju mer jag kopplar upp i mig själv.. ju mer kopplar jag ner från sociala medier..

men en sak som många frågar mig om det är vad jag läser för böcker och vad jag lyssnar på för poddar.. så då tänkte jag tipsa om en pod som jag tycker ALLA ska lyssna på.. sååå otroligt viktig information som kommer fram som vi alla kvinnor borde veta.. skulle få veta det i skolundervisningen.. kolla in Fittlife dom har nu två avsnitt ute om menscykeln och fertilfitetsförståelse, och ett avsnitt om p-piller och andra preventivmedel. Dessa två avsnitt gästas av Jenny Koos som är min nya husgud… kolla in hennes Instagram HÄR så hittar ni länkar till hennes hemsida och Facebook..

Nej men nu ska jag ta och redigera lite mer bilder och planera in lite nya blogginlägg då blogglusten har vaknat igen.. och vet ni.. ni är supermånga som frågar mig massor om att stå på händer.. jag jag får nog ta och skriva ett helt inlägg om bara det tror jag.. ja.. så får det blir.. stor kram till er alla som vill hänga här med mig.. och har ni några önske blogginlägg så hojta till…

vi ses snart igen.. Kram

Taggat , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar till “Blogglusten har vaknat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *