Ci´s Keramik i Knivsta.

Jag älskar att lyfta alla våra fina lokala företagare här i Knivsta och just denna person som får lite blogkärlek råkar också vara en människa som jag tycker sååå otroligt mycket om.. min fina arbetskamrat Christina.

Christina är en fantastiskt keramiker och driver Ci´s Keramik och har en liten keramikverkstad och en lite butik i sitt hus.. helt fantastiskt fint ställe om du frågar mig..

I november förra året var jag iväg till henne för att hälsa på, jag hade med mig mina två minsta barn som skulle få testa på att dreja lite.. tusan va dom tyckte det var kul!

Och medans Christina visade hur en drejar så passade jag på att fota lite i hennes verkstad..

Efter en stund hade dom fått till det..

Hur fint..

Nu får ni kanske hålla i tanken att dessa bilder togs i november förra året så det kanske ser lite annorlunda ut och jag tror nog att en ny lite butik har byggts..

kanske att denna lilla butiks del inte längre finns kvar.. ja ni hör ju det är ju verkligen dax för ett besök ut till Christinas verkstad igen..

eller kanske rent av att en ska hoppa på en av hennes kurser.. i raku kanske…

Om du nu skulle bli så där jättesugen på att testa på keramik så kan du ju alltid kontakta Christina.. Hon håller i kurser och om du undrar något annat så hittar du henne HÄR sedan så kan du ju alltid följa henne på Instagram här och för er som bor lite längre bort så har hon en webbshop här

Tycker verkligen att du ska lägga in ett besök i denna fantastiska lilla verkstad under semestern..

Ni ser ju hur fint är det inte..

Ja hon är helt fantastik Christina, och hennes verkstad lika så. Tänk vilken tur en har i livet ibland att en får lyckan att träffa så fina människor.. Hoppas ni fått inspiration och ta er en tur och hälsa på henne i sommar.. jag vet att jag kommer göra det!

Kram

Taggat , , ,

1 kommentar till “Ci´s Keramik i Knivsta.

  1. meen så fina ord?tack snälla du. Det värmer mitt hjärta. Ha en fin semester nu så ses vi till hösten igen, då kommer vi uträtta stordåd på jobbet, du å ja’?du är bara bäst?✌?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *