Bloggen har tagit lite sommarlov..

Jag har visst tagit sommarlov från bloggen.. glömde som bort den.. eller prioriterade bort den..

Jag har börjat gå på yoga hos underbara fantastiska Satyayoga som finns här i Knivsta.. tror det faktiskt har förändrat mitt liv..

Jag vet faktiskt inte hur jag slappnade av innan.. tror inte jag gjorde det fullt ut faktiskt.. Jag har försökt yoga mycket hemma förut.. själv.. men alltså hemma yoga är också fint men det kommer inte i närheten av att gå till en yoga klass…

Hos Satyayoga lär jag mig att andas in i min ryggrad, att fylla hela mina lungor.. låta luften virvla längs min ryggrad och låta min bindväv andas och jag lär mig att sväva i min hud.. stapla min ryggrad..

Jag är i min kropp och låter min hjärna vila en stund.. jag älskar verkligen dessa stunder då jag får koppla av vara mer i min kropp.. jag har börjat hitta den.. kroppen alltså..

Jag har som alltid haft så svårt att hitta min kropp.. ända sedan jag var lite så lyckades jag aldrig med dom enklaste kropps övningar.. som hjula, stå på händer.. kullerbyttor.. ja ni förstår.. jag har noll koordination.. men så nu.. det har hänt något.. jag har som hittat den.. kroppen..

Det är det som är så fantastiskt bra för mig.. att hos satyayoga så blir jag guidad in i min kropp och får lära känna den på nytt.. hela tiden.. alltså har du känt efter i fötterna på senaste.. hur står du.. vad gör tårna.. hälen.. hålfoten.. ja tänk på det du.. visst är det spännande! Nu måste jag bara förtydliga att vi står inte på huvudet på klasserna hos satyayoga.. utan detta är något som har väckts hos mig..

Detta är mer saker jag pysslar med hemma i mitt eget yoga flow.. jag älskar att bara sätta på bra musik.. yoga loss och träna på min andning så får som rörelsens bara komma.. och på sistone har jag sån otrolig dragning till att vara upp och ner.. tycker det är så otroligt fantastiskt att jag klarar av detta då jag aldrig någonsin i hela mitt liv klarat det förut… det är så otroligt stort för mig…och titta va.. tror jag staplade upp ryggen fint i denna.. nu ska jag bara börja träna på att få upp benen också…

Nej hörni jag får se hur mycket blogg det blir över sommaren.. som det ser ut nu så får den lite sista prio.. ju mer jag kopplar upp i mig själv ju mer kopplar jag ner i sociala medier.. helt fantastiskt underbart faktiskt…  men några inlägg lovar jag att försöka få till..

jag lovar…

Kram

Taggat , , , , , , ,

1 kommentar till “Bloggen har tagit lite sommarlov..

  1. Finaste Anna-Lena ❤️ Jag blir alldeles varm i hjärtat av att läsa dina fantastiska ord! Och då innerligt glad över att jag har fått äran att följa din (yoga)resa in i det som är du. Ser Fram emot fortsättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *