Att börja åka rullskridskor..

Ja här ser ni henne.. den 37 åriga trebarnsmamman som började åka rullskridskor…

Kan det bli mer bambi på hal is.. jag har aldrig i hela mitt liv stått i en ramp.. eller för den delen ens varit i närheten av en.. men nu förra veckan så har knivsta kommun äntligen fattat att dom måste satsa på lite alternativa sporter och äntligen efter måååånga års tjatande från kommunens invånare så har dom fått upp en liten ramp i alla fall.. tack från alla oss som inte spelar fotboll…men ändå betalar skatt…

men nog om knivsta kommun… jag var så otroligt nervös över att testa att köra i rampen.. alltså jag kan ju knappt åka plant.. men nu jäklar alltså..

Det gick.. jag åkte inte högre än så.. men det är ju en början! Bara att nöta på..under hela tiden jag åkte tänkte jag bara snälla gud låt det inte komma ungdomar hit nu.. låt denna trötta mamma bara skämmas ifred.. och skönt nog kom det inte någon…

Men ifred är en ju knappast.. rampen är planerad precis vid vägen vid en busshållsplats.. och finns ingen möjlighet att parkera bilen någonstans.. alltså placeringen av rampen var kanske lite sisådär.. inte så jätte genomtänkt av kommunen.. men en ska väl inte klaga får kanske bara vara tacksam att dom faktiskt byggt en.. och ja jag förstår att det är tänkt till ungdomarna men en nästan fyrtioårig mamma måste också leva lite.

Nära till kiosk är det i iallafall så vi kunde ju alltid köpa glass.. det var ju tur..

Ja jäklar va kul va det var att testa ramp.. jättesvårt men så roligt! Jag var så otroligt nervös hela tiden.. jag som var inte rädd för att ramla mer för att någon skulle komma.. har som fått för mig att jag egentligen är för gammal för att börja åka rullskridskor men jäklar jag tycker det är så förbannat roligt kan som inte låta bli.. och måste försöka skaka av mig dom tankarna..

och tror nog också att jag måste införskaffa ett par nya rullskridskor..och ett par hjul till att åka ramp med.. för det här va ju superkul!! Om det finns någon i Knivsta eller Uppsala som åker rullskridskor så hör gärna av dig så kan vi kanske åka lite ihop.. jätteroligt om det finns fler nybörjare där ute…som också nästan är tant..

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *