Morsdags tips..

Kom på nu på kvällen att jag helt missat att tipsa om bästa presenterna till morsdag..

Jag bloggar för varenda unge. och tar alltid tillfället i akt vid olika högtider som dessa när konsumtions hetsen slår till att tipsa om presenter som jag tycker är viktiga att ge..

Vi kan ju börja med Unicef Gåvo shop där finns massa olika paket, tycker att dom har en bra variation av olika prisklasser och olika paket som passar för massa olika tillfällen.. skolavslutningar är ju också ett bra tillfälle att köpa en sån här present..

Läkarmissionen har också en toppen shop, du kan också starta en egen insamling vilket jag tycker är en toppen ide vid typ student eller bröllop.. istället för dyra bröllopspresenter.

Den här klickar jag hem, jag brukar alltid köpa en gåva till en annan mamma på morsdag.. just den här gåvan ligger mig speciellt varmt om hjärtat.. att kunna ge denna gåva till en annan kvinna är för mig mycket stort..

Sen vet nu ju också att jag är ett stort fan av menskopp.. och denna gåva att ge är också helt fantastiskt bra! menskopp.se arbetar aktivt med olika projekt i utvecklingsländer där mensen kan innebära att du missar jobb, skola och riskerar din hälsa genom att använda osanitära skydd. Genom att donera en menskopp så kan du hjälpa unga flickor och kvinnor som saknar tillgång till mensskydd, och ge dom en bättre livskvalitet.

Water aid ge bort rent vatten i present.. bara tanken på hur mycket vatten jag gör av med på en dag gör att jag faktiskt skäms lite när en tittar på dessa gåvor.. men så otroligt viktiga.

men sen måste ju en kvinna få leva lite också.. så nu ska ni får tips på två grejer som en kan som komplettera er morsdag gåva me.. och vem vill inte ha lite underbart härlig ekologisk hudvård.. nej det är aldrig del… det är det inte! Maria Åkerberg är verkligen en av mina nya favoriter.

Sedan kommer jag fortsätta att tipsa om denna bok.. jag vill att ni läser den allihop! Ni hittar den HÄR Den här boken tycker jag ni ska ge till alla mammor ni känner.. och syster och döttrar… nej kära ni nu ska jag sluta tjata och ta och äta lite popcorn och titta på film med min kärlek.. han tycker nog att jag ska blogga klart nu.. hoppas nu att ni fått lite inspiration till morsdag och tänk på att vi alla är systrar som måste stötta varandra ge en gåva till en medsyster som behöver den..

kram

 

 

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *