Loppisfynd i sophuset..

Hej… nu var det länge sedan jag fick till ett blogginlägg.. men ni vet livet och influensan hade som däckat mig.. ordentligt men nu börjar jag känna mig som mig själv igen.. och lusten att blogga börjar komma tillbaka..

I vår bostadsrättsförening så har vi en liten byteshörna i vårt soprum.. och idag när jag pinnade bort med soporna så blev jag helt stum när jag såg vad som låg på golvet där i byteshörnan och skräpade..

alltså ser ni… ser ni? Helt galet att någon bara inte vill ha denna längre.. tur att dom inte kastade den..

om ni visste vad jag har letat efter just en sådan här väggampel.. så bara ligger den där.. så otroligt vacker…

alltså se på den bara.. tycker den gör sig helt fantastiskt bra på denna vägg..

Voilá more is more.. eller hur!

Jag har ju en förkärlek till sådana här väggamplar.. jag har samlat på mig några stycken som jag hittar på loppis då och då.. kan visa några av mina favoriter… dom kommer komma upp när vi renoverat rummen jag tänkt att dom ska hängas upp i… en plan till varje rum..

Se på denna.. helt fantastisk.. har ingen aning om vart den kommer ifrån, köpte den på loppis men den känns ju helt klart ny gjort.. men tusan va fint det kommer bli…

ska vara lite tunnare ljus i dessa.. såna tomteljus.. som det inte alls heter.. men ni vet vad jag menar.

och dessa.. behöver ju putsas upp men visst är dom underbara.. jag har också en dröm om att hitta amplar som ser ut som snäckskal.. sjöjungfru som en är..

men jag undrar om inte denna rosampel har flugit upp som en ny favorit hos mig.. ska vi titta närmare på den..

åhhh va fin.. lycka i att göra loppisfynd i sophuset va..

Nej hörni det känns skönt att komma igång med livet igen efter flunsan från helvetet.. jag har styrt upp lite ny blogginlägg och dom kommer komma som vanligt nu.. två stycken i vecka..

 men tänker nog ta det lite lugnare över sommaren.. det är verkligen inte min tid att blogga.. finns ju så mycket mer att gör i solen än att sitta framför en skärm…

Kram

Taggat , , , , , , , , , ,

1 kommentar till “Loppisfynd i sophuset..

  1. De var dødsfine! Likte den med blomster kjempegodt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *