Ikea hack..

Jag älskar verkligen Ikea hacks.. och här kommer ett av våra bästa hittills ..

Nu kanske jag skulle ha vart lite snabbare och fotat själva inbyggnaden av tv-möbeln men nu missade jag det..här ser ni i iallafall en Hemnes tv-bänk som vi byggt in som en säng…eller vi och vi är kanske att ta i men pappan här i huset har byggt in den..

 

ok nu vet jag att ni sitter och funderar på vad jag använder för färg.. jag använder överbliven färg från förra rummet.. jag använder oftast det som finns.. inte alltid köpa nytt..

 

och så ska en ju ha tur att färgen räcker också… det här är nordsjö professional snickeri färg Dark dijon

 

 

fönstret i det här rummet vätter mot lekparken.. måste ha lite koll på barnen också…

 

Ja tusan va nöjda vi är med en här sängen.. och inte speciellt svårt heller.. bygg som en säng runt tv-bänken och klä in den i mdf skivor och lister.. på med lite färg och vips så har ni en helt underbar säng..bästa Ikea hacket ever! Nu får ni ha en underbar Valborg och hoppas ni tar er iväg och tittar på våreldar..

kram

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *