Finaste målarböckerna av Sarah Walsh.

Jag måste bara tipsa om dessa underbara målarböcker.. för stora som små skulle jag nog säga..

Jag har köpt dessa underbara målarböcker till mina tjejer, böckerna är gjorda av Sarah Walsh.

Dom är så otroligt fina och min favorit är denna med illustrationer från cirkusen.. hur fina är dom inte.. kan tycka att det kan vara så svårt att hitta målarböcker som verkligen är fina..

Det här var kanske inte världens längsta blogginlägg men ville bara titta in här lite snabbt och önska er en bra start på helg och tipsa om dessa underbara böcker… ha det fint nu och krama om varandra lite extra idag..

Kram

Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Finaste målarböckerna av Sarah Walsh.

  1. […] sedan har jag tipsas om en himla massa saker.. som ”Bodyscrub på kaffesump” , ”Att torrborsta och bästa podd tipset” , ”Älskade barnböcker! Tips på dom bästa barnböckerna” , ”Finaste målarböckerna av Sarah Walsh” , […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *