The wild unknown Animal spirit deck.

Oj va många när är som har frågat om korten jag använder mig av… The great wild unknown Animal spirit deck.

Jag följer Tarotgäri på Instagram och blev så otroligt sugen att testa denna deck själv, och jösses va fin den är!

Jag tycker att denna deck har en verklig fin känsla över sig, se bara lugnet i varje bild.. jag brukar dra ett kort varje morgon.

I paketet en köper så medföljer en guidebok.. den är så bra, i den står det olika sätt att lägga korten och också tips på hur du ska hantera din kortlek.. sedan självklart betydelsen av alla korten. Allt är på engelska.

THE FROG

Element : VATTEN

TYDLIGGÖRA RENANDE HELANDE

Grodan och vattenelemetet är nästan helt oskiljaktiga. Grodan spenderar sin första tid i livet helt i detta helade element  och utvecklas sedan för att vila på land, men det spelar ingen roll hur ”jordig” grodan blir, grodans behov av rening och förnyelse är viktig. Grodor tenderar att bli överarbetade och näringsfattiga, så det är viktigt att dessa känsliga djur tar hand om sig själva. Det här kortet är en påminnelse om att vatten hjälper oss att rena, förlåta och att släppa taget. Det är dax att dyka i havet, det är inte meningen att grodor ska bära tunga bördor.

I BANANS: Klar energi och entusiasm inför livet.

I OBALANS: utarmad, går på tomgång.

ATT SKAPA BALANS: sjö, hav eller badhus.

Ja jag översatte väldigt fritt men så står det om varje djur som är med i boken, och jag brukar dra ett kort om dagen.. oftast på morgon. Jag tycker verkligen att det kan ge en fin riktning på dagen.

Hoppas att alla ni som undrat får lite mer info nu om denna underbara deck, jag tycker den är otroligt fin och har en super härlig energi över sig..

 

Kram

 

Taggat , ,

2 kommentarer till “The wild unknown Animal spirit deck.

  1. lägger oxå tarotkort varje morgon, men använder oshos kortlek som jag älskar. Tycker att denna var väldigt fin den med. Som du säger, en så bra start på dagen och ibland ett uppvaknande av sådant som jag behöver se men ännu ej sett. Fortsätt fin dag till dig!

  2. […] och sedan blev det bara mer och mer kristaller under året.. och en hel del olika tarokort och affirmations kort som ”The moon journal” , ”The Universe has your back deck” ,”Work your light oracle cards” och en av mina absoluta favoriter ”The wild unknown Animal spirit deck” […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *