Att bara skrota runt hemma och göra steel cut oatmeal..

Jag hade aldrig ätit Steel cut oatmeal någon gång.. så bloggade underbara Agnes som driver Cashew Kitchen  om gröten och jag var bara tvungen att testa! Jag har följt Agnes så länge och jag är så glad för henne att hennes hårda jobb verkligen har ger utdelning nu. Tusan va bra hon är!

Ja det här är kanske en av anledningarna som jag inte bloggar om så mycket mat och recept.. alltså jag är inte bra på det helt enkelt.. men som sagt kolla in hos Cashew Kitchen för recept om gröten..

Nej jag vill mest som glida runt hemma och fota mig själv.. med grejer jag tycker om..

eller fota en snygg tröja som jag gillar… alltså jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig men.. alltså jag älskart…

sen får jag ju nå infall så brukar jag smida lite silver..

kolla dessa hängen alltså så fina tycker jag.. men så svåra att göra…

Kära systrar jag älskar er!

Nej kära ni jag vet inte vad det här blev för inlägg alls.. ett blogginlägg om absolut ingenting.. men ni kan ju i iallafall kolla in Cashew Kitchen det är i iallafall ett bra tips.. Hoppas ni alla får en underbar dag och krama om era kära lite extra idag..

Kram

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *