Underbart fin Mala från @asoulfullife.se

Vet ni ibland ska en ju ha lite tur.. eller hur.. Jag var med i två såna giveaways på Instagram och vann båda två.. alltså helt galet..

tänkte börja med att visa denna vinst från underbara Agneta som har Instagram kontot @asoulfullife.se in och följ om ni inte gör det.. ett så otroligt fin konto.. hoppas så på att hon ska börja blogga…

Det är nå visst att få så här fina små paket.. alltså så fint inslaget..

Alltså jag dog ju nästan när jag öppnade detta… ser ni va fint!

färgerna passade ju mig perfekt

Himla svårt att ta en bild som visar detta otroligt fina halsband från sin rätta sida.. stenarna är helt otroligt vackra och jag är så otroligt glad att jag vann denna giveaway!

ser ni.. helt fantastisk vacker.. vet ni vad en mala är? Mala halsband är meditationssträngar, radband med 108 pärlor som har använts i tusentals år i traditioner inom buddhism, hinduism, yoga , bön och meditation. Repetera en positiv bekräftelse eller mantra längs varje pärla för att komma till en mer lugnande, sammanlänkad och andliga tillstånd.

Tack så otroligt mycket Aggie, jag kommer använda den varje dag! Tack Namaste.

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *