Roller girl.. ja eller roller mom kanske..

Ni som följer mig på Instagram har ju sätt att jag äntligen tagit mod till mig och köpt mig ett par rullskridskor.. men allt började ju med denna lilla tjej..

Min Stella.. hon önskade sig rullskridskor sååå länge.. och tillslut fick hon ett par i julklapp. Hon kunde inte stå på dom.. men tusan va hon har tränat och nu åker hon så bra.. så jäkla inspirerade! Så sagt och gjort.. jag köpte ett par jag också… men innan jag visar dom måste jag nog prata lite om den här bilden.. alltså det är min mest gillade bild på Instagram.. så jäkla roligt!

Många under vart kläderna kommer ifrån.. allt är från Zara  jackan köpte jag på rea runt jul tror jag så vet tusan om den kan finnas kvar…

t-shirten finns nog kvar.. kolla HÄR

Ja och hörlurarna vete tusan vart vi köpte..

Sen var det ju rullskridskorna.. jag köpte dessa från Skatepro det var något paket med alla skydd och hjälm.. bra pris var det också.. finns massa olika modeller och om ni är sugna får ni gå in och läsa vad som kan tänkas passa just er…

Alltså nu så gjorde ju kanske inte jag just så.. nej jag tog billigast möjliga till mig..

så jag vet faktiskt inte om det här är nån slags junior sko.. men det fanns ju i min storlek så jag köpte dom och tusan va jag älskar dom!!

Så nu är det bara det svåra kvar.. att läsa sig att åka. Jag har hängt med Stella en gång till gympasalen där det är fri åkning en gång och det var så otroligt roligt.. men jättesvårt. Jag har en så otroligt låååång inlärningskurva.. och det har som gjort att jag nästan alltid givit upp.. då jag nästan aldrig kommer vidare.. i iallafall när det kommer till saker som ska läras in motoriskt.. inte min grej…

Jag är mer i huvudet än i kroppen… om vi säger så.. Men jag ska lära mig det här för det var så otroligt roligt och också roligt att kunna dela ett intresse som ens barn har..

Så Stella tack för att du finns och lär mamma en massa saker.

Kram

 

Taggat , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Roller girl.. ja eller roller mom kanske..

  1. Jag är så impad av dig som lär dig åka rullskridskor! Tror inte jag skulle våga, har alltid varit så rädd för att slå mig. ? jag kollar på dig istället! ?

    1. Nej då… kör bara, köp ett par och börja rulla inomhus.. böj på knäna så ska du se att det går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *