Ny månad ny Bloglove!

Japp då var det dax igen, att tipsa om någon i sociala medier som jag verkligen inspireras av och just nu så är det den heeeelt underbara Maja

Jag har följt Maja på Instagram så länge och jag älskar hennes konto!! Alltså jag verkligen älskar det, blir så otroligt inspirerad av att äta mer vegansk och får så otroligt mycket inspiration… ja till allt!

På hemsidan annamajastid.com finna massa underbara recept, in och titta vet ja.. ni kommer inte bli besvikna..

men jag måste nog säga att hennes Instagram är ett av mina absoluta favorit konto, hennes stories… alltså så sjukt roliga och så jäkla kunnig om mat, näring ja.. jag är så otroligt imponerad av denna tjej.. kolla in hennes Instagram HÄR

i ett av hennes sensate inlägg pratade hon om adaptogener som jag absolut inte kan någonting av men måste nog lära mig lite mer nu.. som sagt.. hon är verkligen inspirerande!

Sedan så är hon en otroligt duktig mat stylist och fotograf.. alltså så jäkla snyggt Instagram konto och blogg.. 

Sedan måste vi ju bara snacka lite snabbt om mitt nya skrivbord.. alltså vilket loppisfynd va.. 350kr.. heeeelt galet billigt för detta underbar lilla skrivbord… eller hur..

och visst är min piedestal snygg va.. alltså jag måste verkligen se över mina bok inköp.. detta börjar gå överstyr… men nog om mig och mina inköp.. det var ju Maja jag skulle tipsa om..

så in som inte följer henne på instagram eller vi bloglovin.. gör det!

Jag får önska er alla en underbar Fredag och hoppas ni får en riktigt fin start på helgen..

Kram

Taggat , , , , , , ,

2 kommentarer till “Ny månad ny Bloglove!

  1. Anna-Lena!! ♥️♥️♥️ Tusen tusen tack! Vilka fina ord. Jag kan Bara säga detsamma. Du inspirerar mig varje dag med ditt vackra konto och diN fina blogg! Så glaD åt din hörna i cyberspaCe!

    1. Tack fina du och stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *