We have a dream.

Här kommer ett boktips.. nä är det sant tänker ni.. Ja jag vet att jag bara öser på med boktips men jag kan som inte rå för det.. böcker är ju livet.. nä det är ju återfuktande masker.. men böcker ligger jäkligt nära..

Jag hade hört om denna bok och också läst om utställningen så tillslut var jag bara tvungen att köpa mig ett ex.. We have a dream.

Hur mycket stryk är du beredd att ta för dina och andras rättigheter? En del människor är beredda att riskera livet för sina rättigheter och drömmar.
Boken We Have A Dream består 114 porträtt på aktivister, fredspristagare, artister, författare och politiker har valt att medverka i We Have A Dream för att inspirera andra att förverkliga sina drömmar och visioner. Okända ungdomar som Ida Engblom och Abbas Ahmadi står sida vid sida med Nelson Mandela, Malala Yousafzai, Patti Smith, Ai Weiwei, Pussy Riot, Richard Branson, Annie Lennox och Dalai lama. Här är alla röster lika mycket värda.

alltså behöver jag säga något om fotot i denna bok…

Det är så otroligt bra fotograferat.. men det är ju Albert Wiking som är fotograf så … en av världens bästa fotografer…

Om ni känner er sugna på att gå på utställningen så visas den nu på Värmlands museum till och med 29 april.. så ni som bor i krokarna.. skynda på.. hittade ett så fint inlägg om utställningen hos en av mina favoritbloggare Karin Bååth .

Hoppas ni gillar alla mina boktips.. börjat känna mig lite tjatig men tusan alltså att hålla tyst om en fin bok det går ju bara inte.. ha det fint nu..

Kram

Taggat , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *