Bodyscrub på kaffesump..

Ibland när huden är så jäkla tråkig och torr..då gör jag en sån här dunderkur..

Kaffesumps skrubb… ja du kan använda kaffesump eller okokat kaffe.. men nu vill ni ha receptet va?

ja jag förstår det..

Ja det är faktiskt inte svårare än att blanda kaffesump med kokosolja.. har läst några andra recept och då har många använt sig av olivolja.. men det får finnas nån måtta på hur illa en ska lukta.. för ja en kanske inte luktar så gott men en blir så härligt exfolierad och åter fettad så det är värt att lukta kaffesump en stund..

Jag brukar gör en liten skrubb som räcker till en smörjning över hela kroppen, så jag brukar ta morgonkaffesumpen.. den räcker fint.

4-5 ”koppar” Kaffesump

3 stora matskedar kokosolja

Blanda allt samman i en skål

Om vill du ha din skrubb lite mer flytande kan du micra kokosfettet lite och om du vill ha din skrubb lite mer fast så kan du stoppa in den i kyla en stund.

alltså hallå hallå ser ni hur jäkla mysig skrubben blir..

Kokosfett på kroppen är ju helt underbart och kaffesumpen river så härligt, sen blir huden uppiggad av koffeinet.. så fantastiskt härligt.. men ta det lite försiktigt med ansiktet så det är kanske grova korn i kaffet..

men tänk på nu att använd kallpressad kokosolja.. annars blir det inte så bra.. nej.. och ekologisk såklart!

Nej nu ska jag ta mig in i duschen och göra övriga kroppen för jag behöver verkligen denna skrubb, sedan ska jag jobba klart mitt inlägg om min hudvårds rutin.. den blir nog klar i morgon så håll koll här på bloggen för då kommer tips på hur du kan bygga upp en bra hudvårds rutin.. ha det fin så ses vi i morgon..

Kram

 

Taggat , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *