Frågestund hos mig…

Jag får ju lite frågor då och då och jag försöker svara så gott jag kan..

Ni undrar ofta om vad jag äter.. och vad jag inte äter.. och tankar kring det…

sedan kommer det ganska ofta frågor vart jag köper mina kläder.. och vad jag har för kamera.. och hur jag redigerar mina foton…

och om min hudvård.. älskade hudvård.. sen brukar det dimpa in lite frågor ibland om hur jag ser på föräldraskapet och hur det är att vara mamma till tre små tjejer.. ja och sedan mina tankar runt inredning så klart… men hörni kan ni inte lämna en kommentar här nedan vad ni är intresserade av att veta så kan jag sy ihop lite olika blogginlägg efter eran önskan.. vore ju toppen!

Ha det fin nu och fråga på.. ingen fråga är för liten eller för stor…

Kram

Taggat , , , ,

2 kommentarer till “Frågestund hos mig…

  1. Hej
    Hur redigerar du dina foton? Älskar din insta!!

    1. Hej! Oj va roligt att du gillar min insta, jag redigerar mina bilder i lightroom. Bästa redigeringsprogrammet om du frågar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *