Att vabba…och baka bananbröd.

Ja en kommer ju inte ifrån det.. Vabbet.. här hemma har dom feber, hostar och en kräks.. och ja jag är frisk.. tänkte lägga min sjukdom när alla andra är friska.. lite så en gör som mamma.. blir sjuk när det passar lite bättre helt enkelt..

så för att pigga upp lite så passar jag på att baka bananbröd..

gamla bananer är ju alltid bra att ha.. min favorit är när bananerna är helt gröna så när dom börjar bli lite prickiga är det lätt att det slutar såhär.. och det blir ju toppen för då kan en ju baka bananbröd..

Finnas ju massa olika recept för bananbröd så jag länkar till några bra recept… här hos Sofia Wood och kanske ett bra vegansk alternativ hos Lisa och Eriks hälsoblogg där kan ni kolla recept. Själv så gör jag nästan alltid vegansk men inte denna gång då massa ingredienser var slut och en trip till Ica är helt uteslutet.. men ser i en annan bok där på bordet…

Jag tänkte befria den vilda kvinnan i mig.. ska bli spännande! Jag har börjat läst denna bok så många gånger men tar mig aldrig igenom den.. men nu ska jag bara gör det.. boken heter alltså Kvinnor som slår följe med vargar.

om du har läst boken eller har den hemma så får du göra kommentera vad du tycker om den.. skulle vara jättekul att få lite recension av den.

och alltså taa daaa… kolla in detta fina bananbröd…

tycker verkligen att det blir så otroligt fint när en delat en banan uppe på sådär.. och så äter jag mitt bananbröd med jordnötssmör.. alltså tusan så jäkla gott…

Nej nu ska jag gå och ta hand om mina sjuka barn och sambo.. sedan så ska jag för en gångs skull komma ihåg att anmäla vabb.. ha det fin och unna er ett saftigt bananbröd idag.

Kram

Taggat , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Att vabba…och baka bananbröd.

  1. nam! Jeg elsker å lage bananbrød av brune bananer. Eller muffins, eller helst pannekaker til frokost. Eller vafler! Bananer kan brukes til så mangt!

    1. Jaaa visst är det helt fantastiskt gott! Ja alltså bananpannkaka är ju verkligen en favorit här hemma det med.. ska nog kanske gör det någon dag.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *