Diy dockskåp..

Ni som följt mig vet att jag gillar ju inte att konsumera för mycket.. går det att renovera, laga eller byta.. kanske hitta begagnat så är det ju bättre än att bara köpa nytt hela tiden. Tänkte att jag skulle visa ett tips på vad man kan göra till barnen.. jag gjorde ett dockskåp till min minsta tjej i julklapp… hon blev så nöjd och vi sparade både på miljön och plånboken…

 

Jag har ett gammalt skruttigt dockhus här hemma som dom större tjejerna lekt med.. men nu bara stod det där och skräpa.. men med lite ny färg blev det genast finare…

tog dom färgerna jag hade hemma.. hittade en gammal väggfärg från rusta..

 

så himla bra att använda tapetprover till att tapetsera i dockskåpet… titta va fint det blir… sedan ett jättebra tips att leta efter tavlor till dockhuset i inredningstidningar.. storleken brukar vara ganska bra…

ny fasad fick det bli också… måla måla måla…..

 

hur fint blev det inte då… Krickelins print i miniformat..kommer inte ihåg vad den här heter.. något med mermaids..

och självklart en Frida.. inget hem utan en Frida tavla.. sedan fick familjen Elefant flyttan in.. mina gamla kompisar..

möbler får vi leta på loppis då dom äldre systrarna lyckas förstöra det mesta…

 

Ja va tycker ni.. vist blev det fint… vad är era bästa diy tips? Lämna gärna en kommentar så kan vi lära av varandra så kanske vi kan spara på vår kära natur lite…

 

Kram

Taggat , ,

2 kommentarer till “Diy dockskåp..

  1. FINT! Men jag är så nostalgisk att jag ids inte renovera mitt gamla skåp… 🙂 men kanske. ..

    1. du får köpa ett till på loppis och tapetsera om.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *