Några snabba från gårdagen i mobilen..

Jag gillar verkligen att läsa inlägg från bloggare när en för följa med dom under en dag..så jag tänkte att jag skulle försöka mig på det…

Så idag så kommer bilderna från min mobil..fast bilderna är från igår.. så ska vi vara helt ärliga här så är det faktiskt min gårdag ni får hänga med på.. jag har självklart schemalagt detta inlägg då jag jobbar hela helgen och river igång jobbhelgen på fredagen..

Alltså visst är det svårt att tro att det är Mars… detta snö väder.. när vänder det? Ledig dag och det betyder att minsta tjejen är hemma med mig och dom två största tjejerna skjutsar vi till skolan..

sen sticker vi och handlar.. men upptäckte precis att det är fotoförbud på Ica.. hoppas dom har överseende med denna bild.. alltså dessa underbara tulpaner..

hade fått en avi också.. alltså inte så litet paket…

 väl hemma igen blev det till att skotta snö.. jag säger det igen.. är det verkligen Mars… alltså hallå hallå..

sedan är jag och Klara hemma på förmiddagen.. vi gör som mest ingenting.. hon kollar på film och jag fotar eller håller jag på med mitt silver..sedan myser vi med lunch i soffan och kollar på film.. sedan är det dax att hämta mellan systern från skolan..

blir en del åka och hämta och lämna på lediga dagar…

men vi är glada för det.. vi tog en groupie..

sen är vi hemma så vi precis hinner  äta lite mellis och vila en liten stund innan vi ska hämta storasyster en timme efter mellan systern.. men jag hann ta dessa bilder som jag planerat till detta inlägg.. sedan har jag börjat fota lite till ett inlägg om min hudvårdsrutin.. vad tror ni om det?

nej så iväg och hämta barn nummer tre och baxa in detta enorma paket.. är ni nyfikna på vad som är i paketet? Det är ett par….

Rullskridskor!!.. och hjälm och hela kitet med skydd.. även ett par rullskridskor till äldsta dottern som också vill komma igång och åka… alltså undra om jag klarar det här.. var så många år sedan jag åkte.. får uppdatera er om det sedan…

Ja lite så ser våra dagar ut.. längre än så här får ni inte hänga med för nu är det middag, familje tid, bada och nattning av barn.. ja ni vet.. livet… och jag är på riktigt på jobbet och jobbar.. alltså bloggerlife…

stor kram till er..

Taggat , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Några snabba från gårdagen i mobilen..

  1. Jeg liker også sånne her innlegg veldig godt! Takk for innblikk og inspirasjon 🙂

    1. Va roligt att du gillar! Tack och Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *