Försenad Blogglove och ny färg till sovrummet..

Kommer ni ihåg att jag har tänkt att en gång i månaden tipsa om någon blogg, podd, Instagramkonto, mina blogglove inlägg. Förra månaden tipsade jag om Anna Grundberg.. kolla in HÄR.

Och denna månad vill jag lyfta denna kvinna.. KattaKvack ja eller Katarina som hon heter på riktigt..

Alltså denna underbara människa har ju bloggat sen 4ever och har en fantastisk blogg.. och hennes Instagram är så jäkla bra!! Alltså om du inte följer in och gör det HÄR hennes Instagram inlägg på sistone har varit så jäkla bra.. jag bara instämmer helt och fullt om ja… allt hon skriver.

sen är det ju så att hon har inte bara en blogg utan har också denna helt galet bra skönhetsblogg.. alltså i love it.. Bjooti

Ja så trodde ni att det var klart.. men nej du hon driver en podd också tillsammans med soflex .. kolla in den Här sedan har dom ju såklart en Instagram också.. HÄR

Jag gillar verkligen kattakvack för allt är så jäkla ärligt.. rakt igenom! Köksbänksrealism när den är som bäst alltså.. tack Katarina för att du finns och bloggar.. du gör mitt liv så mycket rikare.. tack!

Så vad ska ni göra idag då? Själv ska jag fortsätta måla på denna vägg jag började på igår..

Alltså det är ju det som är det roliga med att renovera.. en kan ju testa hur mycket som helst när en inte ska ha kvar nått av den förfärliga bruna och beige som dominerar hela vår nedre våning..

skumgummiroller is the shit alltså.. jag älskar denna lilla roller.. har bloggat om den förr.. kommer ni ihåg

alltså det är inte så mycket färg i en provburk alltså..men en måste ju blaffa på med lite färg annars får en ju inte riktigt känslan hur det kommer bli…

tror också att färgen kommer mörkna lite när den torkar.. kanske att den skiftar lite i färg under dagen också.. himla viktigt att provmåla och ha koll på ljuset i rummet..

sen när jag ändå är i tipsar tagen så kan jag tipsa om det godaste godiset ever… alltså håll i hatten nu men icas dadlar med kokos… alltså hallå hallå… super goda!

sen var det ju det där med att ha tålamod och låta färgen torka mellan strykningarna.. alltså jag har inte det tålamodet men kan ju visa lite andra vinklar i sovrummet undertiden…

Det är lite roligt att jag är som helt förtrollad av detta rum nu bara genom att jag rev ner den gamla beige, gula väven som satt på väggarna.. nu är bara vita luddiga väggar kvar och jag kan inte vara lyckligare!

och här ser ni vårt blivande köksbord.. alltså det kommer bli ett helt eget inlägg om detta blocket fynd det kan jag lova.. hoppas snart komma igång med köket så vi får upp bordet.. har nog stått mot den väggen i två år snart…

sen har jag flyttat sängen mot fönstret.. jag älskar att få ljuset direkt över sängen.. mysigaste jag vet..

sen kan en ju ligga och titta på när färg torkar..

Jag måste hitta mig en ny taklampa också.. denna gamla Ikea lampa får nog flytta ut i äppelträdet istället om jag bara kan komma på vilken lampa jag vill ha… eller kanske att jag får upp en baldakin i stället.. det vore något..

sen vet jag att jag kommer får kommentarer och mail angående denna tavla och den andra tavlan ni såg på andra väggen så jag tänkte att det är lika bra att jag berättar på en gång.. denna tavla är ett porträtt av mig när jag är sju år gammal.. vår granne var konstnär och målade av mig.. jag fick också tavlan med blommar på.. det vackraste jag äger tror jag.

Nej mina underbara läsare nu ska jag ge mig.. vilket långt inlägg detta blev men jag hoppas att ni kollar in Kattakvack och att ni kanske får lite feeling och vågar blaffa på med lite färg där hemma.. och för guds skull köp dadlar med kokos idag.. bästa lördagsgodiset om ni frågar mig..

Kram

Taggat , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Försenad Blogglove och ny färg till sovrummet..

  1. Me ALLTSÅ ÅH, vilket fantastiskt inlägg att vakna till. Solsken ute och bloglove inne. Tack snälla fina du!❤️❤️❤️

    1. ja det är du värd, jobbar på så jäkla bra med bloggar och podd! Sen skriver du så bra om sociala medier på ditt Instagram.. håller med dig i så mycket som du skriver.. stor kram till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *