Vart har du köpt alla dina prins?

Nu har jag fått massa frågor om vart jag har köpt alla mina prins som jag visade i ”att skapa en snygg tavelvägg”

Tavlorna med dom underbara kvinnorna kommer från Lisa Burenius och även den underbara tavlan med månen är från henne.. Lisa är nog en av mina absoluta favorit konstnärer.. en dag ska jag äga ett original av henne.. vilken dröm! Sedan har jag också köpt den några av printsen för länge sedan..som den med kvinnan vid havet, den är från For good luck och den absolut finaste av dom prins jag har kommer från verkligen länge sedan då mokkasin hade shop med olika prins.. kolla in här.. sedan så ser ni nere i vänster hörn en otroligt fin liten låda.. den är från LoveWarrior deras kalender 2015.. som ni ser.. många grejer är rätt gamla.. men jag älskar dom fortfarande..

Sedan så använder jag ofta bilder ur böcker från mina favorit fotografer, men sedan så finns det en otroligt bra bok som heter Share den är gjord för att en ska kunna dra ut olika prins.. alltså den är så otroligt fin och jag har massor med konst på väggarna här hemma från den.. nu finns även en Share Scandinavia som jag har på min önskelista…

Sen tipsade jag om Lisa Love men det kan en alltid göra igen.. har köpt Eye Eye poster hos Fine Little Day och några andra hos Le kiosk .   Sedan så fyndar jag också mycket på second hand.. det är till att leta på loppis och prylbodar ett bra tips är ju att hitta ramar på loppis..

Hoppas nu att ni fått lite klarhet i vart alla printsen kommer ifrån..

Kram och lycka till med era tavelväggar.

Taggat , , , ,

1 kommentar till “Vart har du köpt alla dina prins?

  1. […] men så gör jag ju samtidigt såna här inlägg..The wild unknown animal Spirit deck, tips på bra barnböcker, vart har du köpt alla dina prins?, […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *