Sportlov och Marmeladprovning..

Det är såklart att en måste göra en himla massa på sportlovet.. åka till fjällen eller utomlands.. ja iallafall enligt min äldsta dotter.. men jag tänker lite annorlunda än henne när det kommer till skollov…

Jag tänker mer vila och mysa, sova på morgonen. Att vara ute i naturen och umgås med familjen…Att flyga är ju kanske inte det bästa för vår planet.. nej flyga ska vi göra i december sen flyger vi nog inte på några år igen… Jag brukar försöka fylla lovdagarna med lite annat än fjällen och sandstrand..

Alltså ibland behövs det inte så mycket för att det ska bli lite roligt.. Tänk att få lyxa till det med en marmelad provning.. ganska roligt om du frågar mig.. och gott!

Här va två som var pepp att vara med.. hon som vill till fjällen tycker tydligen inte om marmelad..

rostat bröd med marmelad.. alltså tusan så gott…

Det här blev min favorit.. fikonmarmelad alltså jag kan äta ihjäl mig!

Jag försökte övertala tjejerna om att ha en lite te provning när vi ändå var i farten.. men det banga dom på.. men jag kan ju passa på och tipsa om mina absoluta favorit sorter av te.

Här ser ni dom.. dessa olika teer kan jag inte vara utan.. Pukka cleance kan jag faktiskt inte leva utan.. min hud blir helt galen då..

sen är ju Pukka detox helt fantastiskt god.. kan nu inte vara utan den heller..

nej vet ni nu ska jag plocka upp och diska efter denna fantastiska marmelad provning.. och jag måste nog säga att svårare än så behöver det ju inte vara.. tycker att det blir sån otrolig hets runt alla lov.. Alla ska åka hit och dit och göra ditt och datt… när glömde människan bort att vi måste återhämta oss också… det är därför vi har lov från skolan.. att återhämta sig…och är det så farligt att inte göra någonting.. nej jag tycker nog inte det.. Pulka, marmelad provning, bio och böcker.. det är prima grejer att pyssla med på ett sportlov…om du frågar mig..

Kram

Taggat , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Sportlov och Marmeladprovning..

  1. Helt rätt! Låter som ett alldeles perfekt lov tycker jag. Nu körde vi iofs till småland ett par dagar detta lov för att få just det där. Dels att vi ville ha lite snö, vilket vi inte har hemma och sen bara komma ifrån alla måsten hemma en stund. Det var vad som behövdes här just nu för ATT verkligen kunna njuta av PRECIS det du säger, lugn familjetid, vara ute MYCKET, åka pulka, sitta och spela en massa sällskapsspel, bara umgås och inte behöva göra något särskilt. Så skönt!

    1. Ja jag tror det är det viktigaste.. att bara få mysa med familj och få vila.. återhämta sig.. låter som om ni kommer få det helt fantastiskt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *