Livet rullar på… att jobba och blogga..

Jag tycker nog att jag har fått in en ganska bra takt i mitt bloggande.. jag försöker hålla två inlägg i veckan och det jag hinner med utöver är bara bonus.. skulle verkligen vilja få ut tre inlägg i veckan..men letts face it… jag hinner inte det…

Jag har ett annat jobb som jag fysiskt måste ta mig till.. och mitt jobb tar en del av min kraft.. jag jobbar med psykisk ohälsa och det kan stundtals vara tufft.. sedan så hämtar och lämnar jag barnen varje dag så det blir långa dagar och lite tid att sitta med bloggen..

sen har jag lovat mig själv att dessa små underbara personer alltid kommer först.. inte ha en mamma som går med mobilen i högsta hugg och bara svarar med ett mmmmm fortsatt stirrande på mobil eller data skärm.. nej.. jag bloggar och planerar mina Instagram inlägg på kvällen när dom sover..

men själva fotograferandet det gör jag hela tiden.. men det har jag altid gjort.. dom vet nog inget annat men vi brukar gör det till en kul grej när dom ska vara med på bild.. Tjejerna är ju alltid med mig då dom inte har fritids eller dagis när jag är ledig..

men tusan va jag gillar att blogga, att få utlopp att skapa bilder och skriva texter.. önskar så att jag starta tidigare.. jag schemalägger nästan alla mina inlägg, en helt fantastisk funktion! Som att jag har ganska begränsad tid till bloggen så jobbar jag på som tusan när jag har tid.. på kvällarna jag sitter med bloggen försöker jag gör tre till fyra inlägg.. vill minst ligga två till tre veckor fram i tiden med inlägg…

och när jag fotar så försöker jag fota till många inlägg på samma gång.. men det tar lite längre tid. Nu har jag haft tur som har haft massa gamla bilder från min förra blogg att starta upp den här bloggen med.. så himla skönt att ha en liten bildbank att kunna ta bilder från och inte alltid skapa nytt..

men lite så rullar livet på med bloggen.. jag älskar den.. det är som min lilla plats på jorden där jag kan vara jag och bara skriva om roliga saker och strunta i alla måsten men tvätt och simskolor och dagislappar och matlådor och jobbstress och hämta barnen i tid stress..invänta provsvar och sjukhusvistelser….nej här får jag bara vara och det är så otroligt roligt att ni vill vara här med mig….

Kram

Taggat , , , ,

4 kommentarer till “Livet rullar på… att jobba och blogga..

  1. Jag älskar din blogg, Och du har så inspirerande, vAckra bilder! 🙂 Hoppas själv få tillbaka energin att blogga och fota <3

    1. Hejsan! Va roligt att du gillar min blogg, jag älskar verkligen att blogga och hoppas på att kunna fortsätta inspirera. Så himla roligt att du tog dig tid att skriva en kommentar. Tack tusan så glad jag blir.

  2. Heiheihallå! Dette er mitt første besøk hos din blogg og det ser skikkelig fint ut, legger deg til på listen og gleder meg til å se mer 😀

    1. Hej! Va roligt att du hittat hit, hoppas verkligen att du ska trivas! Kram/Anna-Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *