Alla Hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag.. ganska fint ändå tänker jag.. även fast det är en dag som kommit till för att vi  ska konsumera en massa vi absolut inte behöver…

Här hemma så har vi bestämt att inte köpa något av det där som bara har producerats för alla hjärtans dag.. himla onödigt alltså, nallar, kort, chokladaskar ja ni vet..

känns som mycket bättre att köpa något som en kommer att ha användning av länge.. och bli uppriktigt glad över…

Som kanske musik.. alltså denna platta har jag väntat på så jäkla länge.. och så äntligen släpps den. Kommer snurra många varv här hemma vill jag lova.

sen vet jag att ni såg den.. finaste rosen va… ja den har jag fått.

men sen är det ju så att detta är den finaste av alla gåvor och jag bloggar för Unicef och gör alltid det vid alla högtider.. om ni tänker köpa någon gåva så är detta den finaste av alla! Jag beställde ju självklart försent så mitt kort kommer nog i brevlådan i veckan… men ni som har skriver kan ju alltid skriva ut det digitala gåvobeviset.. Kolla in Unicef Gåvoshop

Jag brukar alltid försöka tänka på dessa ord när jag ska konsumera något.. Buy less, choose well! Alltså dessa ord är så himla viktiga för mig.. att inte bara dras med.. utan tänka efter lite mer..

så vi sparar lite på miljön och handlar sån som ni verkligen vill ha och kanske en riktigt önskad present istället för fler mindre spontana inköp som kanske inte mottagaren ens vill ha.. sen kan en självklart förespråka att en ska handla mer hållbart och inte konsumera något alls en dag som denna.. och självklart är det egentligen det ända rätta men om du har bestämt sig för att köpa något så.. choose well…

himla fin.. kommer hänga runt halsen i många år…

jag har putsat upp några av ringar som jag gjorde för länge sedan.. tror nog jag måste börja göra dessa små ringar igen.. tusan va söta som är alltså..

men kom ihåg.. bästa gåvan är den från Unicefs Gåvoshop

och en av dom finaste gåvor jag har fått på länge är denna tröja som min moster stickat åt mig.. trodde jag skulle svimma när jag fick den, så otroligt fin. Nu får jag önskar alla en underbar Valentin och kom i håg det är inte prylarna som räknas utan det är dom handskrivna lapparna med kärleksord.. pussen mellan disken och nattning av barnen.. blicken när ni säger god morgon och att välja varandra varje dag.. hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag!

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *