Fettisdagen 2018.. underbara dag!

Ja då var den här då.. Fettisdagen eller Semmeldagen.. kärt barn har många namn.

Här hemma säger vi nog Semmeldagen.. för det mesta..

Hade tänkt att jag skulle baka semlor och lagt upp ett inlägg med massa nybakat semlor och recept och hela alltet.. men nepp.. jag har inte vart så pigg så det fick bli semlor från Ica… det funkar det med.

måste sluta försöka hinna med allt här i världen.. jag har verkligen fått mig en riktig smocka av livet som har öppnat mina ögon på ett vis jag aldrig trodde jag skulle behöva se på livet..att vara frisk är inget jag längre någonsin kommer kunna ta föregivet… men jag ser nu på riktigt för första gången vad som är viktigt här i livet…

alltså kolla in den.. hur gott är det inte då.. viktigt att njuta när vi kan och passa på att vara i stunden med dom ditt hjärta håller…

livskvalitet om du frågar mig…

Nej nu måste jag sluta fota semlor.. finns tydligen fler i det här huset som vill fika semlor och nu har dom inte tålamod att vänta på en mamma som ska fota allt…

men så när ljuset blir så där perfekt så måste jag bara ta ett foto till…

och en blid till.. men nu ska vi fika semla och ta en kaffe.. ta och unna er en semla idag ni också och krama om era kära riktigt mycket..

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *