Långsam söndag.

Idag gör vi inte många knop..

Det blir en sen frukost med den där damen..

hon äter soygurt och jag havregurt.. mysigt det där att bara vara två ibland..

den lilla hon blir ju klar ganska snabbt alltså.. jag kan dra mig kvar och läsa alla mina favoritbloggar på blogglovin.. Jag älskar verkligen att ha alla bloggar jag följer samlade på ett ställe.. en app. Blir så jäkla enkelt.. Här kan ni följa mig om ni har bloglovin.. annars kan du kolla min Instagram där uppdaterar jag alltid när jag lägger upp nya blogginlägg…

Jag har samlat ihop lite böcker som jag tänkt att jag ska recensera här på bloggen.. vad tror ni om det? Skulle det vara någon vi skulle vilja läsa om?

Idag ska jag testa dessa.. fick tips av min svärmor om dessa.. helt vegansk och bra på alla vis.. priset var också bra.. finns på apoteket. Jag får ta och återkomma med en recension om dom också…

Nu får ni ha en fin söndag och unna er nåt mysigt idag.. själv ska jag ta mig ett långt varmt bad med denna olja i sen får det bli filmkväll med lite bananglass tror jag, ha det fint!

Kram

 

Taggat , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *