Inlägg på Instagram…

I Måndags så la jag upp en bild på Instagram och skrev en text om att människor överlag inte kan låta bli att kommentera varandras utseende..

Ni vet folk som ba.. Guuuuu va du ser trött ut!! Vad ska en svara på det lixom? Jag fick i iallafall jättemycket respons på det inlägget och det var jättemånga som kände samma sak som jag.. hoppa in på min instagram och läst inläget HÄR

ser ni.. jag har äntligen fått hem mina luktärt..

Jag beställer alltid från Cecilia Wingard i år hade jag typ ingen budget för blommor och fröer över huvudtaget så det fick bara bli två sorter.. men det funkar det med.. Bestämde mig för Senator och Pandemonium… tycker dom är såå vackra!

Och i år hoppas jag så att jag lyckas med mina luktärt, vet inte vad jag gör för fel men det är sällan som jag lyckas.. men håller tummarna att det går vägen med dessa. Ser ni att jag har köpt en kombucha.. det är nästan så jag skäms. Jag brygger ju alltid min egen kombucha med jag är som mellan satser nu och har lite abstinens faktiskt..

Men det är inte riktigt samma med köp kombucha.. den är lite för svag, och tänk förr kunde jag knappt dricka köp kombucha då jag tyckte det var för stark.. nej mina kära nu får ni ha det bra så ska jag ta och åka till jobbet.

Kram

Taggat , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *