Söndagstips här på bloggen..

Jag måste nu bara tipsa lite igen.. har varit otroligt mycket sånt just nu på bloggen.. och hoppas att ni inte tycker att det är drygt.. men jag måste bara igen..

alltså vi måste snacka om den här boken.. hur bra är den inte då..

Linda Hörnfeldt har skrivit en bok som vänder sig till alla som håller blogg och Instagram och har en dröm, önska, mål i livet att jobba som influencer.. Jag har kanske inte just det som mål men jag vill ju ändå jobba på på ett bra sätt med min blogg och kanske ha några samarbetet i framtiden..

Boken är verkligen en grundkurs i vad en bör tänka på om en vill göra karriär på nätet, tycker den är så otroligt bra, finns ju också självklart massa tips på La Linda och Influencers of Sweden själv är jag inte medlem men kanske borde bli då jag är lite ute och cyklar när det kommer till att driva blogg.. men jag lär mig…och det blev lite lättre nu när denna bok kommit in i mitt liv..  och jag kanske måste till lägga då att detta inte är ett samarbete utan jag bara tycker att denna bok borde få massa uppmärksamhet för att den är så bra!

Alltså nu vet ju jag att ni som följer mig är så otroligt duktiga på att se detaljer i mina bilder.. så ni missade nog inte det stora paketet på bordet va.. nej trodde inte det..

Nu får ni hålla i er då jag ska tipsa om nästa grej.. Alltså jag har fått paket av en av mina absoluta favorit konstnärer.. Jag bara älskar hennes verk, dom tilltalar mig så.  Konstnären heter Sarah Archut

hon gör dom finaste av målningar som hon trycker upp.. hon packar allt så fint också med löv och fjädrar..små personliga lappar och brev.

Alltså detaljerna i denna.. och finaste brevpappren och kuvert.

Jag hade beställt denna print av henne.. alltså jag älskar den.. sååå otroligt mycket!!

tror inte det blir finare än såhär faktiskt..

titta så skickade hon med denna också.. som en present. Alltså jag blir så otroligt glad, jag har en till print här hemma från henne som jag inte har visat er.. ska nog gör ett inlägg om den också då den är helt fantastisk.. om ni vill följa Sarah så finner du hennes instagram Här

Hoppas nu att ni alla har en riktigt skön söndag och att ni gillar tipsen här på bloggen. Just nu är jag på jobbet och jobbar sista dagen på jobbhelgen men i eftermiddag blir det söndagsmys med söndagsfilm och soffhäng med familjen

Kram

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *