Blogg Love och Instagram favorit Anna Grundberg.

Jag har planerat att jag en gång i månade har med ett blogg eller Instagram konto som inspirerar mig och som jag känner att jag vill dela till fler.. Först ut i denna serie kommer Anna Grundberg..

Det hela började med att jag vann en giveaway på Instagram, en sån superfin ABC kompis poster.. vilken lycka!

och en annan person var också mycket lycklig då hon skulle få ha den i sitt rum..

och en tredje person var mindre glad om vi säger så… men i iallafall…

Jag vann den här super fina postern.. och inte nog med det så skickade Anna med en så superfin pin. Helt otroligt fin.. min dotter tog den direkt men jag tänkte föreslå att vi kan ju faktiskt dela på den.. mamma kan ju få ha den en stund i alla fall..

hon skulle fundera på saken..

Men åter till Anna Grundberg..

ni kan hitta henne print i hennes tictail.. Kolla Här

och så kan ni hitta mitt inlägg om hennes finaste Sofia HÄR

sedan finns också en hemsida.. Kolla Här

och nu har hon också börjat blogga, det är ju jätteroligt.. Kolla Här

Den här ABC postern är verkligen en av mina favoriter men det finns ju små kompisar i keramik som jag bara måste lägga vantarna på men tusan vad dom säljer slut snabbt.. har missat dom i två omgångar nu.. men skam den som ger sig… men jag måste ju tipsa om att Anna Grundberg också finns på Gallerix om ni kanske känner för att gå till en fysisk butik och shoppa..

Alltså titta va fin alltså jag älskar den.. Tack Anna för poster och pin jag och tjejerna älskar dom.. Tack Tack tack!

Kram

Taggat , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *