Brev från Japan..

Nu måste jag få berätta.. för nån dag sedan efter en lång arbetsdag med trötta barn och mycket trött mamma så stannar den trötta mamman till vid brevlådan för att bära in räkningarna.. och då.. ett paket från Japan…

Alltså jag blir så otroligt rörd och vet knappt vad jag ska göra, det hela började med att en tjej från Japan kontaktade mig och undrade om jag kunde göra två armband till henne och hennes kompisar.. och självklart gjorde jag det..

och nu har hon skickat en hel låda med så fina saker till mig och till mina tjejer.. alltså jag finner inte ord hur glad jag blir.. helt fantastiskt fint på alla sätt och vis.

Och alltså mina tjejer tyckte presenterna var så roliga, sushi nyckelringarna var så roliga.. blir nog en på min knippa också.

Hon skrev två av dom finaste breven till mig, ett får ni se.. det andra var bara för mina ögon…

Tack finaste Takara jag är så rörd och helt överraskad.

Kram

Taggat , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *