ibland får jag feeling..

Ja ibland får jag bara ett ryck…och då bara händer det..

När vi köpte vårt radhus så köpte vi en tidskapsel från 70 talet.. förutom badrummet på övervåningen då, den har en riktigt härlig 1992 tals känsla över den.. så ni förstår.. ganska mycket att renovera.. vi är ju äntligen klara med övervåningen men hela nedre är kvar…

för att stå ut tills vi sätter igång så har jag börjat måla allt som är brunt och beige.. som dessa fönsterbrädor..

en blir ju så otroligt påverkad av färg.. det märks så otroligt mycket nu när vi fått ljusare på övervåningen så blir det så tydligt att en blir deprimerad av att bara gå runt i ett brunt dis.. hur överlevde folk 70 talet…

Jag använder en sån där skumgummiroller.. blir så himla bra och slätt resultat.. jag målar allt med skumgummi.. färgen är en vit snickerifärg som det fanns en liten slatt kvar av.. en tager vad en haver.

i bokhyllan under fönsterbrädet låg dessa, min dotter Klara har lagt dom där.. hon tar med sig dom lite överallt.. hon älskar dom, jag med.

Jag måste passa på att tipsa om dessa.. alltså lilla prinsen är en så otroligt fin historia.. vi har läst den flera gånger.. ni hittar den HÄR filmen är också jättefin.. filmen handlar om författaren och en liten flicka som flyttar in i huset bredvid.. alltså jag tycker den är så fin men läs boken! Ni kan hitta filmen HÄR

Nej nu måste jag rolla på här så ska vi ut och åka pulka…sen kanske vi tar oss en titt på lilla prinsen igen.. önskar er alla en underbar Söndag!

Kram

Taggat , , , , ,

3 kommentarer till “ibland får jag feeling..

  1. Så skönt att få målat över allt brunt! Det skulle jag verkligen gjort här hemma också. Här har vi gjort vid det mesta på nedanvåningen, men när man går upp för trappan möts man av mycket FURU. Speciellt det bruna snedtaket som liksom hänger över en borde verkligen bli vitt. Det är så besvärligt att komma åt över trappan bara… ?

    1. åhh tusan va jobbigt med snedtak alltså.. men det är så värt allt slit, blir som hen helt annan känsla när det bruna försvinner.. men jag förstår dig verkligen

  2. […] skumgummiroller is the shit alltså.. jag älskar denna lilla roller.. har bloggat om den förr.. kommer ni ihåg… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *