Alla mina tatueringar…

Ni är många som frågat om mina tatueringar.. så jag tänkte att jag kunde ju göra ett litet inlägg om dom..  Jo jag har ju några stycken.. min första tatuering var en ganska stor drake som jag har på skuldran.. asså tusan va ful den är.. en drake med ett gristrynen.. men jag får nog leva med den ett tag till…

Jag har min tatuerare i Gävle.. hon har gjort mina övriga tatueringar… bästa Martina som också driver Tatuerings studion Pretty Electric

Ganska skönt ändå att få åka iväg och softa på tåget ett tag.. jag gör ju aldrig något själv i stort sätt.. barnen är ju alltid med.. men inte till tatueraren.. jäkla lyx asså…

Här är den första hos martina.. min sjöjungfru med sin lilla pojke… en dag kanske jag berättar historien varför jag har den.. men inte idag…

 

sen var jag iväg och gjorden finaste fågeln med ett hjärta.. sen står hans namn där också.. så himla fint… några stjärnor och en måne har det tillkommit också…

men hörna.. jag höll på att glömma den här.. den har faktiskt inte martina gjort utan nåt ställe i Uppsala.. kommer faktiskt inte ihåg vart jag var.. men jag rekommenderar inte att bara dra iväg och göra nått utan hitta en tatuerare som du tycker är bra och kolla upp deras portfolio innan du bokar tid.. jag är nog ganska dryg när jag ska tatuera mig.. jag tycker en himla massa men det gör min tatuerare också och en bra tatuerare säger ju självklart ifrån när saker inte kommer bli bra.. så min rekommendation hitta en bra tatuerare även om det betyder att du måste resa eller betala ett högre pris.. det är så värt det… men nu till en av mina absoluta favorit tatueringar… min Frida..

alltså jag är så nöjd med henne.. Martina är så otroligt duktig tatuerare, är så glad att jag hittade till henne… och vet ni.. jag ska dit om några dagar igen.. gissa vad det blir denna gång..

Ha det fin!

Kram

Taggat ,

1 kommentar till “Alla mina tatueringar…

  1. ? Kunde vi inte få se tatueringarna utan plast över? Visst, man SKYMTAR dem ju då och då när man följer dig, men när du nu gör ett särskilt inlägg.. ? Som den där finaste fågeln är jag ju nyfiken på! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *