Följ mig på Bloglovin och Instagram.

Tänk va glad jag är över alla ni som har hittat min lilla blogg, sååå himla roligt.

Det är så oroligt roligt när ni lämnar kommentarer med olika frågor eller bara en så där mysig peppande kommentar.. Jag kämpar på med att ta fram bilder och hitta på inlägg som jag tror att ni kommer att gilla.. jag frågade på mitt instagramkonto för nån vecka sedan vad ni helst vill läsa om och ni verkade vara ganska överens som att en blandad mix var bäst.. och jag tycker nog det jag med…

Här ser ni den.. planner 2018, i denna finns nästan alla inlägg planerade för 2018.. jag har tänkt att jag kommer nog kunna få fram 2 inlägg varje vecka.. det är nog ganska realistiskt med tanke på barn, jobb, aktiviteter,livet.. jag allt det där andra.. bloggen driver jag på fritiden.. men 2 inlägg hoppas jag på att kunna hålla.. men det är så otroligt roligt när ni vill följa mig.. jag har en funktion här på bloggen där du kan klicka i direkt så du kan följa mig på bloglovin.. om du inte hittar den kan du klicka HÄR det betyder så mycket för mig.. om du inte har bloglovin så kan du ju alltid följa mig på Instagram där uppdaterar jag ju ännu mer.. HÄR hittar du mig.. så in och följ nu!

Ja jag förstår ju nu att ni tänker… vad vad det för supersnygg personlig planer hon höll i… jo det ska jag berätta. Den här har jag beställt hos Posypaper jag fullkomlig älskar att en kan beställa olika layouter och olika upplägg för veckan ska se ut.. du kan bestämma det mesta själv..och inte farligt dyrt heller.. men nu var det ju inte plannern jag skulle tipsa om utan det var ju mig.. så in och följ på Instagram och Bloglovin

Kram

Taggat , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *