Mera vego snabbaste vegetariska pizzan…

Alltså det här blir ett snabbt blogginlägg med snabbaste pizza receptet ever.. så håll i er för här kommer det…

Jag har hittat detta recept i mera vego men ni vet jag orkar som aldrig riktigt göra som det står.. jag tar oftast lite mer på en höft sådär.. som mormor gjorde… iallafall.. pizzan var det…

Ta tortillabröd

Gör tomatsås (mixa tomater med kryddor eller krossad tomat eller om inget annat finns ketchup)

Toppa med valfri fyllning och ost

Ugn 250 grader, pizza på bakplåtspapper, ca 5 min

Om någon där ute har ett bra tips på något att ersätta ost med får ni jättegärna lämna tips till mig då jag inte riktigt hittat något som jag har gillat.. försöker komma ifrån mjölkprodukter så tips på bra produkter tas emot med glädje..

 

ja svårare än så behöver det ju inte vara.. och denna pizza har räddat mig många gånger runt klockan 17 efter jobbet med tre hungriga och trötta barn runt benen gråtande… ja absolut snabbaste och lättaste pizza… men nu ni nu måste jag rusa för jag har så jäkla bråttom till jobbet…

kram

Taggat , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *