Att skapa en snygg tavelvägg.

Ja hur gör en det..  att skapa en snygg tavelvägg.

Jo men en skaffar sig snygga prints.. nej men skämt å sido hitta dom bilder som du verkligen gillar.. eller mer som ett tema. Jag letar alltid efter bilder på kvinnor.. alla mina idoler är kvinnor och har oftast avbildat kvinnor..

Här ligger dom.. mina husgudar. Älskar Julia Margaret och Julia Peirone.. måste jag nämna Frida.. näää tänkte väl inte det.

en annan fantastisk människa som jag fått denna print av i julklapp är Lisa Love om ni har missat denna kreativa underbar kvinna så hoppas jag att du tar dig en titt hos henne och klickar hem ett print för alltså dom är helt fantastiska!

sedan tänker jag nog att det är bra att hålla sig till en färgskala eller en viss stil.. förstår ni hur jag menar.. blanda som inte hejvilt det blir oftast inte så snyggt.. lite harmoni över det hela blir ofta bäst.. tycker jag..

trenden med kvinnligt tema fortsätter inne hos dottern..

sedan är det ju det där med vägg också.. en måste ju hitta en passande vägg..

den här lilla väggen är nästa projekt, uppe på övervåningen har vi som en liten liten hall där jag har tänkt att jag ska hålla till när jag jobbar med bloggen så ett skrivbord ska upp och sedan så ska väggen här bli prydd från tak till golv.. blir en utmaning att få till det… men det ska bli roligt..

sen har jag ju det här rummet kvar att få hänga upp lite olika tavlor i men den lilla damen som bor här är ganska bestämd så det blir nog inte lika lätt som i hallen…hoppas ni har fått inspiration och att det har hjälp om ni har funderat på hur en får till en snygg tavelvägg..

Kram

 

Taggat , , , , , ,

4 kommentarer till “Att skapa en snygg tavelvägg.

  1. Hi, what a lovely blog and great inspiration 🙂
    Where do you source your prints from? i’m in the uk but it’d great if you have an online recommendation x

    1. Hello 🙂 I will make a new blogpost with all the places I shop my prints.. sorry that I didn’t put it in the text.. I will have that in mind for the next post about my other wall of prints. thank you for the great suggestions!

  2. […] Nu har jag fått massa frågor om vart jag har köpt alla mina prins som jag visade i ”att skapa en snygg tavelvägg” […]

  3. […] skrev ju om min förra tavelvägg i det HÄR inlägget, jag pratade om att jag skulle göra en ny tavelvägg på övervåningen här […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *