Att torrborsta och bästa podd tipset….

Jag älskar ju hudvård.. på alla sätt och vis..

Krämer..serum..syror…masker…peeling…..och så torrborstning!

Den här borsten är superbra från ecotools jag rekommenderar den verkligen.. är inte sponsrad på något vis…Så här på vintern blir jag så himla torr och det ända som verkar hjälpa är att torrborsta.. så jag vill verkligen tipsa er torrisar om det..

och så dricker jag ju ganska mycket för hudens skull… Pukka cleanse.. bästa te´t för huden om du frågar mig…Och bästa podden för dig som är hudvårds för och feminist ja då vill jag verkligen tipsa om podden Under huden  

bästa bästa kakan Hermansson.. tack för sååå mycket!! Ni som inte läst hennes bok.. gör det!  Men i iallafall nu kanske ni sitter där och funderar.. torrborsta.. va menar hon.. hur gör en det? Jo det ska jag ta och berätta för er… ta er fina torrborste och borta på torr kropp.. jag gör som små cirkelrörelser över hela kroppen mot hjärtat…sedan har jag även en speciell borste till ansiktet.. ni ser den där ovan.. den är också helt extremt bra för att jobba upp ett så jäkla snyggt glow.. här kan du hitta den.

så mina kära läsare ta nu och torrborsta lite och lyssna på bästa podden.. själv ska jag plocka disk och jobba på mina yoga poses… ha det fin nu och stor kram till er alla som hänger här med mig. Det betyder så mycket för mig ska ni veta.

kram

 

 

Taggat , , , , , , ,

5 kommentarer till “Att torrborsta och bästa podd tipset….

 1. Tack för tipset! Ska genast testa. Vad gör du efter borStninGen? Smörjer in? Dushar?

  1. Hejsan!
   Jag brukar spola av mig i duschen sedan smörjer jag in mig.. helt fantastiskt skönt är det.
   Kram!

 2. Tack för bra tips och inspiration! Snygg T-shirt! Testa att smörja dig med mognad sesamolja, jag köper från veda lila en ayurweda produkt men man kan göra egen också…gör hud och hår otroligt mjukt.

  1. Hej!
   Vilket bra tips! Det ska jag genast kolla upp. Tack så jättemycket.

 3. […] men har också denna lilla borste till ansiktet.. har bloggat om det innan, ni hittar länken HÄR och där finns också tips på bästa hudvårdspodden om du frågar […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *